2777
2789
به هدف هایی که قبلا رسیدی بهشون فکر کن و همش تکرار کن برای خدا فرقی نداره چی بخام اگر اونارو اوکی کر ...

الان خیلی بی انگیزه ام دوستدارم شروع کنم ولی تنبلی میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلی بی انگیزه ام دوستدارم شروع کنم ولی تنبلی میکنم 

به نقطه پایانی فقط فکر کن و اینکه ذهن رو اهرم رنج لذت کار میکنه بشین تو یک برگه بنویس اگر در پنج سال آینده به این هدف نرسم چه اتفاقایی میفته با پیاز داغ زیاد و اگر بیفته چقدر خوبه با پیاز داغ زیاد و اینو وقتی خواستی بخابی و بیدار شدی فقط بخون تا دو هفته بعدش ذهنت همه کارو برات انجام میده

به نقطه پایانی فقط فکر کن و اینکه ذهن رو اهرم رنج لذت کار میکنه بشین تو یک برگه بنویس اگر در پنج سال ...

متشکرم عزیزم از راهکار قشنگت حتما انجام میدم واسا موفقیتم دعا کنید لطفا 

تحصیلی هست واسه اینده که مستقل باشم از هر نظر 

منم یه سری کارا دارم که باید انجام بدم ولی تنبلی میکنم. میخوای همینجا با هم صحبت کنیم و به هم انگیزه بدیم؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کی میشه شروع کنم من من پایه ام

هر وقت فرصت کردی بیا بنویس دقیقا میخوای چیکار کنی و از کجا شروع کنی. اولین کار برای داشتن انگیزه اینه که یه برنامه مشخص داشته باشیم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.