2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همه چیش با اون قراره باشه حتی سیسمونی شم نمیذاره من بخرم میخاد همش انتخاب خودش باشه😭

خوب همین رو میگم دختر خوب ، اگه از اول کوتاه بیای تا آخرش رو باختی ، با شوهرت حرف بزن ، بگو مگه من مادر نیستم ، من آرزو ندارم که اینجوری همه چی رو ازم بگیرین . مامانت یه بار با تو همه اینا رو تجربه کرده ، منم میخوام برای بچه خودم مادری کنم . 

سفت وایسا دختر خوب ، یهو به خودت میای میبینی فقط حاملگی و زایمان با تو بوده ، بچت رو برد رفت 

یه اسم خوب انتخاب کن و وایسا پاش ، با مهربونی ، سیاست ،با هر چی که میتونی ، حتما حتما اسم پسرت ، سیسمونیش ، کاراش رو خودت انجام بده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بحساب میگن چون تمام سعیم رو برای پسرم گذاشتم بذارید اسم انتخاب کنم

دستش درد نکنه ولی وظیفش بوده مثل هر مادر دیگه ای ، اصلا نذار با این حرفا اختیار شما رو بگیره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب همین رو میگم دختر خوب ، اگه از اول کوتاه بیای تا آخرش رو باختی ، با شوهرت حرف بزن ، بگو مگه من م ...

نمیدونم چطوری بهش بگم حتی به شوهرم نمیدونم چی بگم آخه اون ازش خیلی محترمانه خواهش کرد که این لطف رو درحقش بکنم نمیدونم چطوری روشو زمین بندازم بگم نه. تو دلم اصلا به این اسم و این کارا راضی نیستم دوس دارم خودم وسیله بخرم خودم اسم بذارم اما تو عمل توان نه گفتن به همسرم رو ندارم چون نمیخام ازم دلخور بشه

نمیدونم چطوری بهش بگم حتی به شوهرم نمیدونم چی بگم آخه اون ازش خیلی محترمانه خواهش کرد که این لطف رو ...

ببین عزیزم دلیلی برای دلخوری نیست آخه ، اون محترمانه خواهش کرد شما هم محترمانه صحبت کن با همسرت . بگو توی این دوره که خیلیا فقط یه بچه میارن دلم میخواد لذت مادری کردن برای بچم رو کامل تجربه کنم ، مامان قبلا همه اینا رو با بزرگ کردن تو تجربه کرده ولی من ممکنه بار اول و آخرم باشه . انتخاب اسم ، خرید سیسمونی ، همه فقط یه بار اتفاق میوفته و منم میخوام خودم انجامشون بدم برای بچمون