2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 43 پست
باز خوبه جدید مدید انتخاب کرده😁 فک کردم الان میگی امیرحسین امیرسام گزاشته 

مشکل امیرحسین و امیرسام چیه دقیقا؟!!!!! والا هزار برابر از ارتیکاس قشنگ تره!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیر حسین امیر سام بهتر که 

تو دهن میچرخه 

ارتیکاس اخه 😳😳

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
مشکل امیرحسین و امیرسام چیه دقیقا؟!!!!! والا هزار برابر از ارتیکاس قشنگ تره!!

عزیزم مشکلی نداره چرا ناراحت میشی

اکثرا خانواده ها از اینا خوششون میاد جوونای الان این سبکی نمیپسندن بعضیا🌹

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

مادرشوهر من میگفت اسمشو بزار داریوش گفتم زحمت نکش شما دنبال اسم نگرد واسه بچم خودم براش اسم پیدا میکنم اخه من زحمتشو میکشم اون اسمشو بزار اخ حرصم‌میگیره ازش یک اسم های میگفت میخواستم خفش کنم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

امیر حسین امیر سام بهتر که  تو دهن میچرخه  ارتیکاس اخه 😳😳

منظورم سبک اسمها بود اره اینا خوش اواتر هست😁

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

والا از این قدیمیا انتخاب میکرد بهتر بود حداقل وقتی کلمه رو میشنیدی میفهمیدی اسم آدم رو دارن صدا میزنن ، آخه آرتیکاس 😐😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
والا از این قدیمیا انتخاب میکرد بهتر بود حداقل وقتی کلمه رو میشنیدی میفهمیدی اسم آدم رو دارن صدا میز ...

دیگه خیلی خاص انتخاب کرده😁

والا از این قدیمیا انتخاب میکرد بهتر بود حداقل وقتی کلمه رو میشنیدی میفهمیدی اسم آدم رو دارن صدا میز ...

مادرشوهرش باکلاسه این اسم هارو از کجا پیدا کرده خدای عجیبن 🤣🤣

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

ببین به نظرم یه فکری بکن ، مادرشوهرت سر شوهرت اسم انتخاب کرده ، چون تک فرزنده دلیل نمیشه که اسمش رو اون انتخاب کنه ، فردا میگن تک فرزنده تربیتش هم باید به خواست مادربزرگش باشه ، تک فرزنده لباس پوشیدنش هم به خواست مامان بزرگش باشه ، نفس کشیدنش هم به خواست مامان بزرگش باشه . از الان جلوش رو بگیر وگرنه تا آخر گیری

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

شما هم بگو من همیین یه بچه رو میخوام بیارم دوست دارم اسمشو خودم بزارم.

تورو خدا هرکدومتون کامنت منو میخونین همیشه یادتون باشه واسه بچه کسی اسم انتخاب نکنین نه خواهر زاده نه برادر زاده نه نوه.

هرکس اسم بچه خودشو بزاره دنیا گلستون میشه

ببین به نظرم یه فکری بکن ، مادرشوهرت سر شوهرت اسم انتخاب کرده ، چون تک فرزنده دلیل نمیشه که اسمش رو ...

دقیقا همه چیش با اون قراره باشه حتی سیسمونی شم نمیذاره من بخرم میخاد همش انتخاب خودش باشه😭