2777
2789
عنوان

بازم پریودشدم😔

606 بازدید | 17 پست

من الان ۱سال اقدام کردم الان ۲ماه که زود پریود میشم ۲۲اون ماه میخواستم بشم ۱۵شدم بعد ۵شدم الانم۲۷ازمایش وسنودادم هیچ مشکلی نداشتم نمیدونم چیکارکنم کسی اینجوری بوده میگن رحم داره آماده میشه 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بازم پریودشدم
6
85%
من الان ۱سال اقدام کردم الان ۲ماه که زود پریود میشم ۲۲اون ماه میخواستم
1
14%

بیا تاپیک آخرم سه ماه رژیم بگیر بعد به امید خدا باردار میشی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست داشتی بیا تاپیک آخرم انشالله خدا بحق خلق برگزیده اش کمکت کنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

رحم داره اماده میشه احتمال داره وقتی هم داری باردارمیشی مثل من دوماه عقب بندازی بعددوماه بارداربشی من دوماه ونیم پری نشدم بعددوماه ونیم باردارشدم الان سه ماهمه ینی پنج ماه ونیم پری نشدم

منم همینجورم مثا شما دقیقا پریودم اینجوری هست 2ساله اقدامم شوهرم آز داده سالمه من مشکل تنبلی تخمدان ...

شما

شیرمحلی زرده تخم مرغ رسمی زعفران عسل معجون درست کن بخورمعجزه اس

شیرو داغ کن اندازه یک لیوان بجوشه وقتی جوشید زرده وجدا کن هم بزن دوتا قاشق ازشیر داغ ریزداخلش هم بزن بعدزرده وقاطی کن شیرکن وتند تندهم بزن که لخته نشه تخم مرغ بعدشم زعفران بزن خاموش کن یه قاشق عسل بریز بخور هر یه زرده تخم مرغ یه لیوان شیر زعفرانم اندازه این که بین انگشتت بگیری نه کم نه زیاد

شما شیرمحلی زرده تخم مرغ رسمی زعفران عسل معجون درست کن بخورمعجزه اس شیرو داغ کن اندازه یک لیوان بج ...

ممنون گلم یه مدت زرده تخم مرغ با شیر همبنجور میخوردم اما بدون عسل و زعفرون امتحانش میکنم 3ما هست پریودام نامنظم شده دیشبم باز خیلیییییی زودتر از موعد اومد تا صبح نخوابیدم