2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شما قانعید کاش پسر بودم کااااش😂😂😂

ولی شاید باورت نشه این دو تا ویژگی رو هیچ پسری نداره ،دقیقا دو تا ویژگی مهمی رو گفتم که حتی مامانم گفت پسری با این دو تا ویژگی که حرف بدی به آدم نزنه و آدم رو ناراحت نکنه و هر جوری پیشش غذا بخوری بهت چیزی نگه و همش کارای خنده دار بکنه ،متاسفانه وجود نداره.

همه ی پسرا آدم رو ناراحت می‌کنن و حرفهای بد به آدم میزنن ، متاسفانه مامانم راست می‌گفت من دو تا ویژگی خیلی مهمی رو گفتم که هیچ پسری اینقدر خوب نیست که این دو تا رو با هم داشته باشه  

🎞️🎥IAmStuDirector                                       ☺️😇😊🥰☀️💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

خیلی از لطفت ممنونم دوست خوبم ، یه دنیا فدای تو      

🎞️🎥IAmStuDirector                                       ☺️😇😊🥰☀️💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
ولی شاید باورت نشه این دو تا ویژگی رو هیچ پسری نداره ،دقیقا دو تا ویژگی مهمی رو گفتم که حتی مامانم گ ...

فکر نمی کنم همچین ادمی وجود نداشته باشه من چندتا همکلاسی داشتم دوست پسرشون براشون ایفون اینا میخرید خیلی جالب بود ، تو که چیز زیادی نمیخوای پول نمیخوای که نشه انشالله یکی پیدا میشه این دوتا ویژگی رو هم داشته باشه

من اگه پسری همه چی داشته باشه ولی کوچکترین حرفی بهم بزنه یا ناراحتم بکنه و قلبم رو بشکنه ، در کسری از ثانیه خودش و تمام داراییش رو ول میکنم و میرم ،توی جوابش هیچی بهش نمی‌گم اما بیصدا جوری که خودش نفهمه ترکش میکنم میرم.

من همیشه همین جوری ام ، وقتی کسی هم ناراحتم می‌کنه یا حرفی بهم میزنه که قلبم رو می‌شکنه و اذیتم می‌کنن و باهام بدرفتاری می‌کنه ، هیچی بهش نمی‌گم ولی جوری ترکش میکنم که دیگه هیچوقت نتونه منو ببینه.

من برام هیچی از اون پسره مهم نیست ،فقط می‌خوام باهام بدرفتاری نکنه ، اذیتم نکنه ، ناراحتم نکنه و قلبم رو نشکنه و در بهم بدی نکنه ، اگه هیچی نداشته باشه برام مهم نیست ، فقط باید همین ویژگی رو داشته باشه که هیچوقت هیچوقت منو ناراحت نکنه ، وگرنه به سرعت با اولین حرکت ترکش میکنم. 

من فقط برام ناراحت نکردن مهمه ،همین و بس ، دیگه بقیه ی چیزاش مهم نیست.   

فکر نمی کنم همچین ادمی وجود نداشته باشه من چندتا همکلاسی داشتم دوست پسرشون براشون ایفون ای ...

خیلی از لطفت ممنونم دوست خوبم   از دیدگاه من پسری که همه چی داشته باشه ،اما مدام به آدم حرف بزنه و آدم رو ناراحت کنه و قلب آدم رو بشکنه ، به هیچ دردی نمیخوره ،

متاسفانه پسری که فقط آدم رو ناراحت نکنه هیچ وقت پیدا نمیشه ،چون باز هم هر کاری کنه ، بالاخره بین کارهاش یه کاری می‌کنه آدم رو ناراحت می‌کنه و بهت حرف میزنه متاسفانه