2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دلم میخواد همسر آینده ام همون‌جوری که من کارای خنده دار میکنم ، همون جوری کارای خنده دار کنه و همیشه از این استیکر استفاده کنه  و خودش هم خنده دار باشه و شوخ طبع باشه و مثل من همش بستنی بخوره و بعد هیچ وقت منو ناراحت نکنه و هیچوقت بهم چیزی نگه که ناراحت بشم و دل منو نشکنه و باهام مهربون باشه  همینا رو داشته باشه ، فقط همین دو تا رو داشته باشه برام کافیه ،دبگه بقیه ی چیزها برام مهم نیست ، 

همین دو تا ویژگی رو داشته باشه : هیچوقت ناراحتم نکنه و بهم حرف بدی نزنه ، همیشه شوخ طبع و خنده دار باشه و مثل خودم کارهای خنده دار کنه و همش در حال خندیدن و کارهای خنده دار باشیم و موقع غذا خوردن هم همش خنده دار غذا بخوریم  فقط همین دو تا ویژگی رو داشته باشه   

🎞️🎥IAmStuDirector                                       ☺️😇😊🥰☀️💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛