2777
2789
قبلا اره من خودمم همنیکارو کردم شدم ۲۷۰۰ ولی الانو نمیدونم چون ضریبا فرق کرده  بعد مگه پشت کنک ...

معدلم که تاثیرگذار شده تو کنکور روی رتبه ام تاثیر داره😔😑

اقتصاد اسون تر شده بنظرم خیلییی چرت شده😂😂بخونمش راحت بالا میزنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عزیزمم💔بنظرت من اگه برای تیر روان و اقتصاد ک جامعه بالا ۸۰بزنم تاریخ جغرافیم ۵۰ بقیه درسا درحد ۲۰- ...

ببین من خودمم همچین درصدای بالایی نداشتم ی عربیم خوب بود ی روانشناسیم من خودم فکر میکردم بالا ۵ هزار بشم تخمین رتبم میزدم میزد ۳ هزار و پونصد 

الان یچیزی برا من خوب شده من عمومیام خوب نبود زیاد اینکه حذف شد خوبه 

خردادم میرم برا ترمیم معدل انشالا امسال ب خیر بگذره

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من خودمم همچین درصدای بالایی نداشتم ی عربیم خوب بود ی روانشناسیم من خودم فکر میکردم بالا ۵ هزار ...

منطقه چندین؟؟

برای منم دعا کن😓

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منطقه چندین؟؟ برای منم دعا کن😓

من ۲ ام 

تازه شما که منطقه ۳ این ک خوشبحالتونه رتبتون بهتر میشه 

من ۲ ام  تازه شما که منطقه ۳ این ک خوشبحالتونه رتبتون بهتر میشه

نه باباا😂😂اتفاقا منطقه سه جمعیت بیشتره

منطقه ۱-۲جمعیت کمه رتبه ها زیاد بالا نمیره

نه باباا😂😂اتفاقا منطقه سه جمعیت بیشتره منطقه ۱-۲جمعیت کمه رتبه ها زیاد بالا نمیره

خب نمیگی ظرفیتم بیشتره الان من خودم رتبه کشوریم شده ۸۰۰۰ دوستم منطقه ۳ بود شده بود ۶۰ هزار بعد من تو منطقه شدم ۲۷۰۰ اون شد ۹ هزار خیلی فرق داره اینا باهم