2777
2789

مث ..🥲

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

باید بخونی دیگه ترازت بالا ۶۵۰۰بشه که محاز بشی بعدشم انتخاب رشته کنی هرچی ترازت بالاتر باشه شانس قبولیتم بیشتره 

من ترازمم خوب بود ولی شهرمون ظرفیتش صفر بود پشت کنکوری شدم💔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدخیلی بخونی

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

باید ترازو ببری بالا من با تراز ۸۸۰۰ نیاوردم 

بستگی ب خودت داره باید درس بخونی خیلی مصاحبم زیاد تاثیر نداره باید تراز و رتبت خوب باشه

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
باید بخونی دیگه ترازت بالا ۶۵۰۰بشه که محاز بشی بعدشم انتخاب رشته کنی هرچی ترازت بالاتر باشه شانس قبو ...

منم☹️

منم☹️

😭کدوم استانی؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اصفهان شما تراز و رتبت چند شد

اصفهان خیلی ظرفیت داشت من کرمانم یکی از شهرای خیلی محروم و بدبختش از همه ام رتبه و ترازم بهتر شد ۷۲۰۰شد ولی حتی دعوتم نشدم تمام کد رشته هامم کد ۱خورد جز سه چهارتاشونم اوناهم مثلا کلا دوتا میخواستن که دیگه به ما نمیرسید

اصفهان خیلی ظرفیت داشت من کرمانم یکی از شهرای خیلی محروم و بدبختش از همه ام رتبه و ترازم بهتر شد ۷۲۰ ...

رتبت ۷۲۰۰ شد یا تراز؟ 

ظرفیت شاید بالا باشه ولی رقابت خیلیییی زیاده 

من خودم با رتبه ۲۷۰۰ نیاوردم

رتبت ۷۲۰۰ شد یا تراز؟  ظرفیت شاید بالا باشه ولی رقابت خیلیییی زیاده  من خودم با رتبه ۲۷۰ ...

ترازم ۷۲۰۰

چقدر سخته واقعا ادم قلبش هزارتیکه میشه😿😿

ترازم ۷۲۰۰ چقدر سخته واقعا ادم قلبش هزارتیکه میشه😿😿

اره 

من مصاحبمم خیلی خوب بود ینی مصاحبه گرام اخرش بهم گفتن خیلی خوب بود واقعا معلم خوبی میشی من که اصن شک نداشتم قبول میشم ولی خب ضد حال خوردم الانم حس میکنم رتبه و ترازم بهتر از این نمیشه ولی خب بازم کنکور میدم اگه ببینم دی رو مث قبل شد نتیجش برا تیر خیلی میخونم ک رتبم زیر ۲۰۰۰ شه

اره  من مصاحبمم خیلی خوب بود ینی مصاحبه گرام اخرش بهم گفتن خیلی خوب بود واقعا معلم خوبی میشی م ...

عزیزمم💔بنظرت من اگه برای تیر روان و اقتصاد ک جامعه بالا ۸۰بزنم

تاریخ جغرافیم ۵۰ بقیه درسا درحد ۲۰-۳۰رتبم خوب میشه؟؟؟

عزیزمم💔بنظرت من اگه برای تیر روان و اقتصاد ک جامعه بالا ۸۰بزنم تاریخ جغرافیم ۵۰ بقیه درسا درحد ۲۰- ...

قبلا اره من خودمم همنیکارو کردم شدم ۲۷۰۰ ولی الانو نمیدونم چون ضریبا فرق کرده 

بعد مگه پشت کنکوری نیستی؟ کتاب اقتصاد کاملا عوض شده ها مطئمنی جدید رو خوندی؟ من قبلا اقتصادمو بالا ۸۰ میزدم ولی الان ۲۰ هم نمیتونم بزنم برا تیر باید بشینم بخونم