2777
2789
عنوان

لیزر چشم

88 بازدید | 7 پست

بچها شماره چشم یعنی بستگی داره چقدر چشمات ضعیف باشه؟

یا هر اندازه باشه میتونی لیزر کنی من میخوام لیزر کنم😕من شماره چشمام اونقدرام نیس ولی خب چون استیگماتم دارم باعث میشه دیگ خیلی تار ببینم بدوون عینک 

کسایی که تجربه دارن بگن چجوریه 

من میترسم اگ روزی هم رفتم نتونم چشامو باز نگه دارم😐😂باید باز باشه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
من ی هفته است لیزیک کردم راضی ام نترس با ی وسیله خودشون چشمت رو باز نگه میدارن اصلا هم درد نداره

اره دیدم ولی خب میگم وقتی پلک‌نمیزنی چشات اب نمیاد؟؟چطور تونستی پلک نزنی؟تونستی؟؟

و اینکه شماره چشمات چند بود من یکیش ۱ فکنم یکیشم ۷۵صدم میشه انجام دادد؟

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیدم ولی خب میگم وقتی پلک‌نمیزنی چشات اب نمیاد؟؟چطور تونستی پلک نزنی؟تونستی؟؟ و اینکه شماره چشم ...

قطره بی حسی میریزن برات.زمانش طولانی نیس ک هی پلک بزنی.من ی چشمم۲ونیم وی چشم۳بود.استیگمات هم داشتم

اره دیدم ولی خب میگم وقتی پلک‌نمیزنی چشات اب نمیاد؟؟چطور تونستی پلک نزنی؟تونستی؟؟ و اینکه شماره چشم ...

باید بری دکتر ببینه اگه ضخامت قرینه ات مناسب باشه انجام میدن برات

نترس در حد دوثانیه یه لیزر تو چشمت میزنن و با یه نگه دارنده پلکتو باز نگه میدارن.

حتما برو دکتر و این لطفو درحق خودت بکن ، راحت میشی بخدا

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
باید بری دکتر ببینه اگه ضخامت قرینه ات مناسب باشه انجام میدن برات

ممنون از راهنماییت

نترس در حد دوثانیه یه لیزر تو چشمت میزنن و با یه نگه دارنده پلکتو باز نگه میدارن. حتما برو دکتر و ا ...

ممنون از راهنماییت