2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری من

379 بازدید | 13 پست
سلام دوستان من سیکلم ۳۱ روز است از ۱۶ سیکل شروع کردم استفاده از کیت تخمک گذاری و بطوری کلی از ۱۶ تا ۲۳ یک شب در میان اقدام کردم و کیت مثل سمت راست پررنگ میشد و من اقدام میکردم الان بعد از گذشته ۳ روز کلی علایم داشتم کیت زدم سمت راست برای ۲۰ سیکله و سمت چپ ۲۱ سیکل که من روز ۲۰هم اقدام کردم و جنسیت برام مهم نیست سوال من اینه مگه میشه تخمک گذاری اینقدر دیر اتفاق بیفته ؟؟ و اینکه اگر کیت پررنگ بشه و دو روز قبلش اقدام کرده باشیم بازم امکان بارداری هست ؟ کیت تخمک گذاری مکس ۱۴ هست؟

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

اسی کیت منم دیروز این بود

یعنی تخمک گذاریه؟؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی کیت منم دیروز این بود یعنی تخمک گذاریه؟؟

اره عزیزم

من شنیدم یک روز بعد تخمک آزاد میشه 

ولی اگر جنسیت براتون مهم نیست همین امروز اقدام کنید و روز بعدشم اقدام کنید یعنی یک در میان که از تخمک گذاری جا نمونید

منم سیکلم سی و یک روزه اس روز سیزده هم کیت گزاشتم دو خط بود،شاید شما تخمک گذاریتون دیر میشه یا دوبار ...

نمبدونم والا ولی به این پررنگی ندیدم احتمال میدم تخمک گذاری دیر اتفاق افتاده که من روز قبلش اقدام داشتم

اره عزیزم من شنیدم یک روز بعد تخمک آزاد میشه  ولی اگر جنسیت براتون مهم نیست همین امروز اقدام ...

خسته شدم خواهر

حتی روز تخمک گذاری هم اقدام میکنم نمیگیره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

نرگس جون کیت سمت راستت منفیه

ولی کیت سمت چپت مثبت

نرگس جون کیت سمت راستت منفیه ولی کیت سمت چپت مثبت

خب من ماه قبل از کیت استفاده کردم این اولین بار کیت اینقدر پررنگ نشان داده شاید این ماه تخمک گذاری داشتم 

و اینکه روز قبلش اقدام داشتم کافیه برای بارداری

خب من ماه قبل از کیت استفاده کردم این اولین بار کیت اینقدر پررنگ نشان داده شاید این ماه تخمک گذاری د ...

سونو ندادی ؟

خسته شدم خواهر حتی روز تخمک گذاری هم اقدام میکنم نمیگیره

عزیزم من این ماه باردار نشدم بعد از ۶ ماه میخام هم پیش یک دکتر زنان برم هم ماما طب سنتی و اصلاح سبک شروع کنم پیشنهاد میکنم شما زیر نظر یک ماما اصلاح سبک شروع کنید زود نتیجه میگیرید

نه تا حالا ندادم ولی آن شالله ماه بعد میرم

چندماه اقدامی عزیزم