2777
2789
عنوان

شیر شب بچه

71 بازدید | 5 پست

پسرم یک سال و نیمه دیونم کرده شبا کلا بیدار میشه جی جی میخاد تا خود صبح شیر میخوره حتی طول روزم همش شیر میخاد خیلی خستم کرده بااینکه شب قشنگ سیرش میکنم بیدار نشه بازم تا صبح میخوره شیر راهکار دارین 😩

دختر من پنج ماهشه اصلا بیدار نمیشه خودم یکی دوبار شیرش میدم اونم یکی دو سیسی میخوره طوری نمیشه؟

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

از رو عادته و خب باید زمان بذاری عادتشو ترک بدی

دختر من تا ۲۱ ماهگی هر یک ساعت شیر میخواست.

یک وعده یک وعده شیرشو کم کردم

همراه با داستان گفتن با عروسکاش که دیگه شیر نمیخوان و بجاش آب میخوان

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم تو همین سنه و همینطوره.وابستگیشون بیشتر شده.نصفه شبا هرکاری میکنم آروم نمیشه فقط شیر میخاد منم یه دقیقه میزارم بخوره بعد که به خواب افتاد از دهنش میکشم ولی شبا سه چهاربار بیدار میشه

دختر من پنج ماهشه اصلا بیدار نمیشه خودم یکی دوبار شیرش میدم اونم یکی دو سیسی میخوره طوری نمیشه؟

نه دیگه ،دکترا میگن بهتره وقتی بچه دندون در میاره دیگه شیر شب قطع بشه ،هم واسه جلوگیری از پوسیدگی دندون ،هم اینطوری خواب عمیق تری دارن رشدشون بهتره ،هم اینکه دیگه اون موقع غذاخور میشن نیازشون ب شیر کمتره،فقط شب باید حسابی سیر شده باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نه دیگه ،دکترا میگن بهتره وقتی بچه دندون در میاره دیگه شیر شب قطع بشه ،هم واسه جلوگیری از پوسیدگی دن ...

مرسی عزیزم 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف