2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😵‍💫😳منم موهام پشم ببعیه.ولی هرروز شونه میکنم.تو دیگ خعلی تنبلی🤐🙄

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

دنبال شاهد برای تنبل بودنت هستی؟؟؟؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یعنی هفته ای یبارم حموم میری🥴

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یک برگه ور دار امروز سه تا کار رو بنویس و حتما انجام بده هرچند کوچیک تهش به خودت امتیاز بیست بده بگو ایول 

امشب سه تا کار فردا رو بنویس 

و از دو سه روز دیگه دوتا دوتا به لیستت اضاف کن به ماه نکشیده برنامه ریز حرفه ایی میشی و همه کارات نظم میگیرن

نه باورکن عاشق حمومم فقط موهام آزاردهندن

وای یعنی میری حموم میای شونه نمیزنی ببین منم موهام دکلره کردم شونه کردنش سخته یه ماسک مو خریدم بیول هست اسمش ۸۵ تومن دادم الان تقریبا ۷ ماهه دارمش موهامو خشک میکنم از ماسک میزنم سریم شونه میشه خواستی عکسشو میدم بخر احتمالا الان گرون تر شده ولی واقعا خیلی خوبه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
دردت نمیکنه

نه.نیمه فر هس.خشک و ببعی مانند

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.