همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خوب میتوتی نرم کننده به موهات بزنی .یا روغن زیتون.روغن های دیگه برای مو .خیلی هم براق و خوشگل میشن موهات.از این چرکو گفتنت فهمیدم یا کرمانی هستی یا شیرازی؟
وای یعنی میری حموم میای شونه نمیزنی ببین منم موهام دکلره کردم شونه کردنش سخته یه ماسک مو خریدم بیول هست اسمش ۸۵ تومن دادم الان تقریبا ۷ ماهه دارمش موهامو خشک میکنم از ماسک میزنم سریم شونه میشه خواستی عکسشو میدم بخر احتمالا الان گرون تر شده ولی واقعا خیلی خوبه
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..