2777
2789
عنوان

صاب کارم نمیزاره،بیام بیرون😐

152 بازدید | 9 پست

ایشون خیلی پررو بودن

به عنوام منشی استخدام شدم بعو گف طی،بکش و سرویس بشور

دیروزبعد۴ ماه گفتم نمیام دیگ نمیزازه😐😐😐😐

میگه من کیو پیدا کنم؟به هیچکی اعتماد نداره

بنظرتون تا چهارشنبه برم دیگ کلا نرم؟اخه کلید مطبم دستمه

تاپیک قبلیتو خوندم برای ۴ ساعت ۲ تومن بعد نظافت مطب 

رسمن بیگاری بوده 

من ۵ ساعت میرم در روز ب جز پنج وجمعه ۵۵۰۰ میگیرم مث توام منشی ام لطفن ب کارفرما ها انقد رو ندید همون بهتر ک نریم ابدا قبول نکن و زیر بارنرو اخه چرا به اینا رو میدین دارین از تفریح و همه چیتون میگذرید وقتی کار میکنید عزت نفس داشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو به فکر کس دیگه ای باشید من دیگه شرایط سرکار اومدن رو ندارم 

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
دیروز صد باار،گفتم گفت بیا حالا فکراتو بکن

بگو شرایط اومدن ندارم ربطی به فکر کردن یا نکردن نداره..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من