2777
2789
عنوان

صلوات به نیتم🥺

60 بازدید | 10 پست

یا هر ذکر و دعای دیگری که دوست دارید.از مشکلات و حاجات و نیتهام نمیگم،فقط میگم خیلییییییی محتاجم به دعاتون،الهی خدای بزرگ و مهربون و متعال دستگیرتون باشه به وقتی که کمک لازم دارید به بهترین نحو ممکن کمکتون کنه و شر رو براتون تبدیل به خیر کنه.

التماس دعا  به نیتی که کردم🥺😭💓

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دوستای گلم،میشه برای بخششم و برای خوشبختیم و رسیدنم به حاجات و آرزوها و دلخواهم دعام کنید.

با هر ذکری که دوست دارید و میتونید و یا باهاش حاجت گرفتید،لطفا دعام کنید،من امروز خیلی محتاجم به دعاتون،شاید همین امروز یک حال خوش عظیم و گشایشی عظیم و معجزه ای زیبا برام رقم خورد به دعا شما.

@golkhanomiiiii  

@mtata  

@زیبایعجیر  

@کاربریپاکشده  

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خدا انشالا کمکت کنه عزیزم برات صلوات میفرستم  توام واسمون دعاکن

الهی خدا دستتو بگیره آنچنان که شایسته ی خداییشه و از تصور منه حقیر و تصورات هممون خارج باشه

سلام خواهرجانم

ب روی چشم

دارم میرم آماده بشم برای نماز

حتما سر نماز به نیتتون آیه الکرسی میخونم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سلام خواهرجانم ب روی چشم دارم میرم آماده بشم برای نماز حتما سر نماز به نیتتون آیه الکرسی میخونم

مرسی 🥺🥺😭😭😭💖💖💖

مرسی 🥺🥺😭😭😭💖💖💖

فدای شما قشنگم❤🌼

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️