2777
2789
عنوان

دارم میرم قم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 67 پست
باطل سحر والا من گرفتم اثر نکرد  باطل سخری اثر میکنه که خودش انجام بده گلم

ینی چی 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو رو خدا منم دعا کن

من فرنازم

الهی بحق خانوم زهرا خوشبخت بشی

الهی خدا حاجت دلتو ازونی که خودت میخوای بهتر بهت بده.

خدا مادرش و به راه راست هدایت کنه

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
شما رو یادمه عزیزم  تو تاپیکای قبلمم بودین گفتین برا اینکه به هم برسیم چی بخونم؟ با کسی ته دو ...

من بودم یادم نمیاد من لینک باطل السحر میذارم همیشه برای بهم رسیدن کسی تا حالا چیزی نگفتم میگن نماز حضرت زهرا تو مفاتیح هست بخونید ک خدا تکلیفتون روشن کن برای ازدواج این آقا 

خدا با من است 🙌🌹
من بودم یادم نمیاد من لینک باطل السحر میذارم همیشه برای بهم رسیدن کسی تا حالا چیزی نگفتم میگن نماز ح ...

نه یادمه که یه چیزی گفتین بهم 

بله باطل السحر میخوام چون مادرش خب ممکنه دعایی چیزی بگیره شما میدین؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نه یادمه که یه چیزی گفتین بهم  بله باطل السحر میخوام چون مادرش خب ممکنه دعایی چیزی بگیره شما م ...

وای ن من دعانویس نیستم 😂 من تاپیک قرآن درمانی دارم برای ابطال سحر ک از سایت های معتبر برداشتم و جمع آوری کردمشون شما ک مطمئن نیستی ک این کار رو کرده یا نه فقط حدس اگه واقعا کاری کرده و علائم دارید تاپیک منو بخون عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9637303/سوره-شریفه-بقره-معجزه-قرآن-کریم?page=14

خدا با من است 🙌🌹

🌹ابطال سحر و جن زدگی با قرآن 🌹

❤️ب دعانویس و فااالگیر ها مراجعه نکنید از خدا کمک بخوایید چون فقط اونه ک میتونه نجاتتون بده اول از همه جمع بندی صفحه ۱۴ تاپیک م رو بخونید و بعد مطالب از صفحه اول تا آخر بخونید مرتب تا سردرگم نشید چون مطالب هی آپدیت کردم 

اگر عکس ها واضح نیست روش بزنید واضح میاره 

برای سلامتی و فرج آقا دعا کنید و لطفا این لینک ک میذارم برای هر کسی ک می دونید مشکل ماورایی داره بفرستید❤️

یا حق 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9637303/سوره-شریفه-بقره-معجزه-قرآن-کریم

خدا با من است 🙌🌹
وای ن من دعانویس نیستم 😂 من تاپیک قرآن درمانی دارم برای ابطال سحر ک از سایت های معتبر برداشتم و جمع ...

نه عزیزم 

قضیه از این قراره که من و یه آقایی دو ساله باهمیم شهرامون هم فرق میکنه 

ایشون دانشگاهش شهر ما هست و نمیخواد برگرده اصلا 

مادر و پدرش میخوان براش زن بگیرن که پاگیرش کنن 

الان که این ترم پیش رو تموم شه از اسفند خب باید بگرده خونه حتی شده واسه عید یه ۲۰ روزی اونجاهست 

و پدر مادرشم هی اصرار 

خودش نمیخواد به هیچ وجه و اصلا وابسته هم نیست

حالا من احتمال میدم وقتی برگشت مادرش برای اینکه قبول کنه حرفشو زبون بندی دعایی چیزی کنه ما رو از هم دور کنه 

میخوام بدم باطل السحر ببره با خودش در امان باشیم

اینجوری میشه؟

نه عزیزم  قضیه از این قراره که من و یه آقایی دو ساله باهمیم شهرامون هم فرق میکنه  ایشون ...

باطل السحر ک نمیبرن با خودشون از دعانویس ها جیز میز نگیری ها اینجا خیلی ها کردن بدبخت شدن و رابطه شونم ب فنا رفته حالا احتمالات شما ول اون واسه وقتی هست ک طرف ی چیزی دیده مشکوکه شما فقط فکر کردی بهش 

خدا با من است 🙌🌹

❤️این کانال ایتا گره گشایی قرآنی خانم ساداتی هست ک ن سرکتاب و و ن دعانویسی ن فاااال و کارهای حرام اصلا انجام نمیده رایگان هست برای رضای خدا برای هر مشکلی ختم و ذکر قرآنی و شرعی میده 

اگه اندروید دارید ایتا دانلود کنید و بعد ثبت نام کنید رو لینک بزنید وقتی آورد پیوستن بزنید تا عضو کانال شید اگرم آیفون دارید نسخه وب رو ب هم اسکرین گوشیتون اضافه کنید بعد ثبت نام این لینک کپی کنید برای کسی ک ایتا داره یا بخش ذخیره ایتا خودتون بفرستید لینک رو بعد ارسال همونجا روش بزنید میاره کانال رو گزینه پیوستن رو بزنید تا عضو بشید می تونید ب آی دی شخصی خودش ک تو پروفایلش نوشته پیام بدید و راجع ب مشکل و حاجتتون ازش ختم بخوایید بعد ۲۴-۴۸ ساعت ب صورت رایگان ختم قرآنی متناسب با درخواستتون براتون میفرسته❤️ 

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از ۶۹۰۰ حاجت روایی

خدا با من است 🙌🌹
باطل السحر ک نمیبرن با خودشون از دعانویس ها جیز میز نگیری ها اینجا خیلی ها کردن بدبخت شدن و رابطه شو ...

آره من فقط فکر کردم  

رفتم دیدم تامیکت رو خودش میگه من هیچ اعتقادی ندارم فک نکنم بخونه سوره اینا 

آره من فقط فکر کردم   رفتم دیدم تامیکت رو خودش میگه من هیچ اعتقادی ندارم فک نکنم بخونه سوره ای ...

مردا کلا همینن اعتقاد ندارن من بابام نماز میخونه اهل خدا پیغمبر و طلسم خرافات میدونه فکر میکنه مثلا زمان قدیم ی چیزی بوده الان نیست و دعانویس ها پول میگیرن هیچ بلایی هم نمی تونن سر کسی بیارن 

خدا با من است 🙌🌹

نمی دونم این تحصین کافیه یا ن وای خیلی خوبه برای مبتلا نشدن ب مشکلات ماورایی هر هم شب و هم صبح  هر بار ۱۰ تا آیه الکرسی و ۳ دور ۴ قل ب نیت حفاظت تحصین خودت همین تعداد هم ب نیت اون آقا بخون 

خدا با من است 🙌🌹