2777
2789
عنوان

🤍سوره شریفه بقره معجزه قرآن کریم 🤍

69111 بازدید | 272 پست

🌸دوستان من از سوره بقره برای ابطال سحر خودم نتیجه دیدم 

بهتون توصیه میکنم حتما حتما یا این سوره مبارکه رو بخوتید یا به صوت اون گوش کنید تا به حول قوه الهی همه مشکلاتتون حل بشه🌸

🌹اما سوال داشتم برای کسی ک از ما دور هست 

و طلسم داره و خودش نمیخونه گوش نمیده صوت بقره رو 

چ باطل سحر قرآنی نماز یا ادعیه از معصومین بلد هستید ک با انجامش بشه طلسم قوی ی ک براش زدن رو باطل کنیم🌹

❌❌❌سحر و جادو در قرآن و روایات اومده و حقیقت داره

کسانی که اعتقاد ندارن نیان لطفا تو تاپیک

تبلیغ فا ل و دعانویسی اکیدا ممنوع اینجا چیزا رو  فقط مشکلات شما رو بیشتر میکنه❌❌❌ 

🙏نی نی یار های عزیز

نی_نی_یار_۳

نی_نی_یار_۵

نی_نی_یار_شب

سلام این یک تاپیک مذهبی هست

و لطفا فقط با کسانی که گزارش الکی زده و بیهوده نی نی یارها رو تک میکنن و سعی در ایجاد 

مزاحمت و بستن تاپیک یا تبلیغ فا ل و دعانویسی دارند برخورد کنید، تا این تاپیک الکی قفل نشه🙏

خدا با من است 🙌🌹

کسانی ک خودشون یا تو‌ خونه شون کسی متاسفانه 

طلسم شده خوندن یا شنیدن صوت این سوره شریفه بقره رو توصیه می کنم ، حداقل باید ۴۵ روز گوش کنید یا بخونید 

بخونید البته بهتر هست چون طولانی هست می تونید

تند خوانی بقره صوت قاری شیعه میثم تمار عراقی از آپارات یا قاری ایرانی شیعه تند خوانی بقره معتز آقایی از گوگل دانلود کنید 

خدا با من است 🙌🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط برای سحر و جادو خوبه یا برای دیگر مشکلات هم خوبه؟ 

برای همه جیز خوبه عزیزم اگر سحر و جادو و چشم نظر داشته باشی

باطل و پاکسازی میکنه ث برای همه مشکلات زندگی و حل اونا خیلی خوبه

خدا با من است 🙌🌹

با سلام

سوره شریفه بقره حلال مشکلات

با خواندن و یا شنیدن سوره شریفه بقره بسیاری از مشکلات خود و خانواده و خانه شما کم کم از بین میره و بجاش نور و برکت خدائی بر خانه و کاشانه مستولی میشه و روحانیت و خدام این سوره شریفه با شما انس گرفته از همه اهل خانه محافظت میکنن وبصورت  خودکار مشکلاتتون رو بر طرف میکنن   ان شاء الله توصیه میکنم در زمان خوندن این سوره مبارکه یک بخور عود خوشبو روشن کنین

http://s6.picofile.com/d/8235584784/7d1db433-ece1-4486-89b5-3e493e75b052/سوره_بقره.mp3

از سایت دایی ابراهیم 

خدا با من است 🙌🌹
مثلا نمیشه قسمتیش رو گوش کنیم یا باید همه سوره بقره رو هر روز خوند

فکر کنم باید یکجا گوش کنی ولی حالا نمی دونم بعضی ها میگن میشه تقسیم بندی کرد در طول یک روز ولی حتما باید حتی اگه تقسیک بندی هم ب صورت یک بار صوتش شنیده بشه حالا باز اینو من مطمئن نیستم ک همون تاثیر داره یا نه 

خدا با من است 🙌🌹
برای کسی دیگ باید چکارکرد

سوال منم دقیقا همینه من می دونم این سوره سحرهای خودت افراد داخل خونه رو در صورت مداومت ب خوندن یا گوش کردن البته خوندن تاثیرش بیشتر هست باطل میکنه

ولی کسی ک باهات نیست خودش هم انجام نمیده نمی دونم باید چی کار کنه زنگ زدم پاسخگو سوال دینی گفت حدیث کسا یا هر دعایی رو اگه ب نیت دیگران بخونی تاثیر گذار هست اما دعا های باطل سحر خودش باید انجام بده اگه ب نیتش خودت مثلا بشینی بقره بخونی ممکنه اثر کنه ممکن هم هست اثر نکنه من دنبال روش تضمینی قرآنی هستم 

خدا با من است 🙌🌹