2777
2789
عنوان

بارداری

126 بازدید | 12 پست

قرص جلوگیری خوردم حدود دوهفته بعد احساس کردم حاملم ترک کردم الان لک بینی دارم علایم بارداری هم دارم بی بی چکمم هاله میندازه.معدم درد میکنه تکرر ادرار دارم گرسنگی زیاد دارم دقیقا علایم بارداری قبلیمو دارم.قرصمم سر تایم نمیخوردم باهاش مسکن و چرک خشک کن هم میخوردم⁦☹️⁩ممکنه حامله باشم؟واسه کسی پیش اومده همچین چیزی؟⁦☹️⁩

بله نباید انتی بیوتیک میخوردی نمیدونستی؟؟ 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونستم اولین بار بود میخوردم اخه تازه کورتاژ کرده بودم دکتر مفنامیک و چرک خشک کن داده بود با ال د ...

دختر خالم باال دی چرک خشک کن میخورد باردارشد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نمیدونی لک بینی داشت یا نه؟میترسم خیلی😔

ن عزیزم نمیدونم ولی خودم برادختراولم لکه بینی داشتم دکتر گف استراحت 

ن عزیزم نمیدونم ولی خودم برادختراولم لکه بینی داشتم دکتر گف استراحت 

من بارداری قبلیم لک داشتم یهو افتادم خونریزی و سقط شد برا همین میترسم میگم شاید علایم ال دیه لک دارم😔

من بارداری قبلیم لک داشتم یهو افتادم خونریزی و سقط شد برا همین میترسم میگم شاید علایم ال دیه لک دارم ...

اول برو آزمایش بده اگه نبودی احتمالا ب ال دی حساسیت داری، والامن ی ورق خوردم بدبخت شدم از اون روز دیگه پری نمیشدم دیر ب دیرمیشدم یاباامپول تنبلی گرفتم

اخه چرا ما زنا انقد درد و بدبختی داریم ای خدا😭

خیلی هرچی درده براما خانماس