mahsamohajer مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 213 عنوان بچه فرفری 100 بازدید | 5 پست بچه ها کسی بچه هاش فرفری هست دوقلوهای من فرفری آن موهاشونم نازکه هی گره میخوره گره باز کن میزنم خشک میکنه موهاشونو شونه نمیشه شلخته میشه چی کار کنم سرم دوفازم میزنم چرب میشه لطفا نظر تجربه بگین 1401/10/27 | 03:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 دختر منم فداش بشم مو فرفری روغن ارگان بزن خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
mahsamohajer مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 213 دختر منم فداش بشم مو فرفری روغن ارگان بزن ببخشید چرب نمیکنه خوب شونه میشه خوش حالت میشه؟
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 ببخشید چرب نمیکنه خوب شونه میشه خوش حالت میشه؟ اره با شونه درشتا شونه میکنم چربم نمیشه خیلی خوش حالته انگار بابلیس کشیدن خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩