2777
2789

برو بیمارستانی که طرف قرارداد دکترته معاینه ت کنن..و‌تو این ایام بارداری رابطه رو کمتر و با ملاحظه تر انجام بدین عزیزم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی هستن رابطه دارن خونریزی میکنن سقط نمیشه 

اما خونریزی با درد باشه سقط میشه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

ای بابا ، الانکه نمیشه کاری کرد 

فقط استراحت ، از جات بلند نشو جز برای سرویس بهداشتی 

فرذا هم حتما برو دکتر 

من ۳ماهه بودم اینطور شدم ، استراحت مطلق مطلق داشتم و استفاده از شیاف تا اخر بارداری ، نداشتن رابطه در یارداری دکتر واسم تجویز کرد

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

واقعا دل و جرات دارینا،من که اصلا نمیذاشتم همسرم بیاد طرفم انقدر که میترسیدم،ان شاالله که چیز مهمی نباشه 

ولی حتما برو دکتر

خدایا این بار صحیح و سلامت و به وقتش بغل بگیرمش🙏

قلب جنین تشکیل شده؟ دکتر شیاف نداده؟ 

من دوبار یکی هشت هفته یکی یازده هفته به خونریزی افتادم. یبارش که خونریزی شدیییید بود دیگه ناامید شده بودم. اما از قبل دکتر بهم شیاف پروژسترون داده بود گفته بود اگه خون دیدی استفاده کن‌. که شکر خدا مشکل حل شد. هماتوم داشتم.

شما هم با پزشکتون مشورت کنید و دیگه نزدیکی نداشته باشید. ان شاءالله که مشکلی نیست دوست عزیز

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
برو بیمارستانی که طرف قرارداد دکترته معاینه ت کنن..و‌تو این ایام بارداری رابطه رو کمتر و با ملاحظه ت ...

همین الان برو خیلی بهترخیالت راحت میشه..نگران هم نباش هیچی نمیشه 

شاید اصلا نیاز به استفاده از شیاف نداشته باشی..بهتر بری الان بیمارستان تا با پزشکت تماس بگیرن و‌خود پزشکت هرچی که صلاح تجویز کنه