2777
2789
بعد یکی ببینه فکر می‌کنه چ خبر بوده که نمیتونه راه هم بره 😂

لوندیه 😂 جواب داده ب هر کی گفتم 😝😝😝

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سریال شهرزادو دوباره ببین . لوند به اون میگن . طرز فکرکردن. لباس مرتب پوشیدن .صحبت کردن عاقلانه و مو ...

ینی قر و فیس نیام؟

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
گوشه لبتو گاز بگیر🤣 مستقیم نگاه نکن با زاویه نگاه کن چشاتم خمار کن🤭 نشستی پا رو پا بذار با دهن ...

این زیادی خرابی نیست😐😂😂

😂😂 وقتی مسخای بخندی  دستتو با ناز و عشوه بزار جلو لبت  همیشه خشک نشین یکم شل کن  ...

یبار اومدم صاف راه نرم زمین لیز بود با باسن خوردم زمین☺

یبارم اومدم دستمو بکنم تو موهام ..بعد موهان گره خورده بود داد زدم دیگه خراب شد😔🤣

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
🤣🤣🤣نمیدونم آخه دیدم زنای لوند توی فیلما اینکارارو میکنن واااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لوندی در حد نرمال باو

ن از اونور بیفتم😶😁🤣🤣🤣

حال توصیح نداشتم 😂 ی خط وسط دوتا پاهاش تا مقصد تصور کنه  یکم پاها باز  بعد روی اون خط ف ...

فشن شو شد که😂😂

خدایا مرسی بالخره تونستم دوباره عضوشم😍کراتین کارحرفه ای🙋‍♀بچه ها کاربر جدید نیستم از سال ۹۰توسایت بودم دوتا هم کاربری داشتم شاید باورتون نشه ولی پس وورد هیچ کدوم یادم نبود🤷‍♀️تا اینکه امشب تونستم دوباره وارد بشم تبریک به من تبریک ب شما تبریک به همه😉وای چقد حرص میخوردم نمیتونستم نظر بزارم🤦‍♀️راستی بچه ها هر سوالی در موردابریشم سازی مو داشتید در خدمتم  
گوشه لبتو گاز بگیر🤣 مستقیم نگاه نکن با زاویه نگاه کن چشاتم خمار کن🤭 نشستی پا رو پا بذار با دهن ...

😂😂😂😂گوشه لب گاز گرفتن دیگه خیلی چیزیه 

ولی بیشوخی من یه دوست هول پسر دارم با لبخند ملیح زل میزنه به پسرا که بلکه بهش شماره بدن 😂قیافشم شبیه نون بربری گرد با ارایشه