2777
2789
عنوان

بچه ها کمک🌸🥺

309 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبید یه کمک‌میخواستم ازتون

من هنره ساخت ظروف بتنی و سنگی رو بلدم ومیخواستم یه آنلاین شاپ راه اندازی کنم و درامد برای خودم کسب کنم

میخواستم بدونم به نظرتون یه انلاین شاپ مجسمه و طروف سنگی به چی نیاز داره؟ 

چطور میتونم پیج انلاین شاپم رو دوسعت بدم فالور ازکجا بیارم؟ 

میشه کمکم کنید اگه کسی اطلاعی داره🥲🫀🌸

منم میخام بزنم ولی نمی‌دونم چی بفروشم بجز لباس

خب عزیزم ببین به چی علاقه داری یا اصلا جه هنری داری همونو ادامه بده من خودم این هنر رو یادگرفتم خبلی هنر قشنگیم هست اگه دوسداشتی میتونم بهت اموزش بدم و باهاش درامد کسب کنی خیلی خفن و‌ پر درامده هم‌میتونی به دیگران اموزش بدی هم باهاش کسب درامد کنی هزینه موادشم کمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب عزیزم ببین به چی علاقه داری یا اصلا جه هنری داری همونو ادامه بده من خودم این هنر رو یادگرفتم خبلی ...

هه خیلی ممنون عزیزم هیچ هنری ندارم چون پول ندارم خیلی افسردم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
هه خیلی ممنون عزیزم هیچ هنری ندارم چون پول ندارم خیلی افسردم

الهی عزیزم قربونت برم ناراحت نباش من خودم یادت میدم هزینه هم ازت نمیگیرم خوبه؟که برای خودت درامدتو شروع کنی و مستقل بشی😍

الهی عزیزم قربونت برم ناراحت نباش من خودم یادت میدم هزینه هم ازت نمیگیرم خوبه؟که برای خودت درامدتو ش ...

وای قربونت برم عزیزم خدا خیرت بده خیلی افسردم شرایط مالیم داغون پول شهریمو خورد خورد جور میکنم خیلی سخت شد

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
وای قربونت برم عزیزم خدا خیرت بده خیلی افسردم شرایط مالیم داغون پول شهریمو خورد خورد جور میکنم خیلی ...

اشکالی نداره عزیزم همه همینیم منم عین توم دیگه واقعا بی پولی همه رو اذیت کرده باید به فکر خودمون باشیم

شماره ت رو برایم توی خصوصی بفرست بهت پیام میدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز