mohana1200 مدیر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 3576 عنوان جشن عقد | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست خانما جشن عقد سمت شما به عهده کیه سمت ما به عهده عروس ولی خیلی ها میندازن رو دوش داماد.بیچاره داماد هم باید عقد بگیره هم عروسی یعنی خانواه عروس نمیتونن واسع دخترشون یه جشن بگیرن 1401/10/27 | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19012 اره والا این چه رسمیه کدوم نفهمی با این اوضاع اونارو قبول میکنه عزیزم اینجا رسمشون اینه از اون طرف از پسر خونه و ماشین و درآمد آنچنانی نمیخوان مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
سارینا_خانووووم عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 987 ما تو خونه بله برون گرفتیم همه چی با ما بود فقط شیرینی اوردن جشن نامزدی هم خودمون گرفتیم ... من امسال عقد کردم اوایل ۱۴۰۱ بله برون رو جشن گرفتیمهمه رو هم دعوت کردیم خانواده شوهرم انگشتر نشون ست کله قند و دفتر بله برونچادریه نیم ست دسته گل شیرینی و کیک نامزدیمیوهبعدم یه پیراهن سفید بلند که واسه عقد قرار بود بپوشم با کفش و شال روز عقد فیلم بردار هم اورده بودن
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11895 از فامیلای ما تازه ازدواج کرده جشن نامردی رو میخوان تو تالار بگیرن همه چی با عروسه نامزدی با عروسه عقد با داماد
سارینا_خانووووم عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 987 🙄😳 عروس فقط خودشو میاره پس چرا دیگه پسرها ازدواج میکنن انقدر زیر فشارن؟ طرفای کردستان همه چی با پسره حتی جهیزیه پسرعمه ی بیچارم زن کرد گرفت همه چی با خودش بود حتی میوه و شیرینی بله برون
mohana1200 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 3576 عزیزم اینجا رسمشون اینه از اون طرف از پسر خونه و ماشین و درآمد آنچنانی نمیخوان کلا جاهای دیگه از این رسما هست همه جهاز و عروسی آنچنانی میخوان هم پول ماشین
سارینا_خانووووم عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 987 نامزدی با عروسه عقد با داماد طرف ماهم اینطوره نامزدی همون بله برون با عروسهعقد و عروسی با داماد
mohana1200 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 3576 نامزدی با عروسه عقد با داماد ما سفره عید نگرفتیم تو خونه عقد کردیم فقط عاقد اوردن بعدش همه چی با ما بود جشن نامزدی هم خودمون گرفتیم کلا اینا تومون مفت خوردن رفتن
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19012 کلا جاهای دیگه از این رسما هست ولی همه جهاز و عروسی آنچنانی میخوان هم پول ماشین اها نمیدونم ما رسم اینه وظیفه نیست دختر اگ داره یه سری وسایل میخره جشن عقد و بله برون هم اختیاری هس یعنی دوماد خواس بگیره خواس نگیرهطلا هم نمیخرن برای عروس فقط یه مقدار از مهریه اش رو میدن باش خودش طلا بگیرهوام عروس هم داماد میبره مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11895 طرفای کردستان همه چی با پسره حتی جهیزیه پسرعمه ی بیچارم زن کرد گرفت همه چی با خودش بود حتی میوه و شی ... من بودم ازدواج نمیکردم چقدر به پسر بیچاره فشار میارن
سارینا_خانووووم عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 987 من بودم ازدواج نمیکردم چقدر به پسر بیچاره فشار میارن اره واقعا ولی خب دیگه عاشق بود ولی هنوزم که دوسال از عروسیشون میگذره نتونسته بدهی هاشو صاف کنه
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11895 طرف ماهم اینطوره نامزدی همون بله برون با عروسه عقد و عروسی با داماد ولی اونجوری که گفتین خیلی بدهفردا برن زیر یک سقف دختره باخودش هیچی نیوردهبه نظرم کوچیک شدن دختره. فردا دعواشون هم بشه پسره راحت میتونه بزنه تو سر دختر که یه جهاز هم نیوردی مثلا طلاق هم بگیرن دختره خودش میره خونه پدر چون هیچی نیورده بخواد برگردونه.
سارینا_خانووووم عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 987 ولی اونجوری که گفتین خیلی بده فردا برن زیر یک سقف دختره باخودش هیچی نیورده به نظرم کوچیک شدن دختره ... اره حق واقعا با شماس من خودم جهیزیه آوردم میخواستیم خونه بخریم ۲۸۰ ملیون کم داشتیم بابام به عنوان کادوی عروسی بهم داد
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11895 اره واقعا ولی خب دیگه عاشق بود ولی هنوزم که دوسال از عروسیشون میگذره نتونسته بدهی هاشو صاف کن ... بنده خدا براش سخت بوده ولی واقعا عاشق بوده انشاالله همیشه خوب و خوش باشن
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11895 اره حق واقعا با شماس من خودم جهیزیه آوردم میخواستیم خونه بخریم ۲۸۰ ملیون کم داشتیم بابام به عنوان کا ... 280 میلیون به عنوان کادوی عروسی داد؟ یا اشتباه تایپی بود؟ 😳کی خریدین خونه عزیزم؟