2777
2789
عنوان

درونگرا بودن یا برونگرا؟

82 بازدید | 3 پست

سلام امیدوارم که حالتون تو این روز ها خوب باشه و از ته دلتون بخندید💜

من یک سوالی داشتم اول توضیح میدم راجب این موضوع من خیلی آدم مهربونی ام خیلی 🙂 درواقع دیگران می گن اما خب خیلی جاها دلمو شکوندن وقتی به آدم ها توجه زیادی کردم اونا این رو یک وظیفه دونستن و دقیقا من هم دوست داشتم توجه ای که به اون ها میدم طرف خودم هم برگرده اما خب برعکس بود من به همه مهربونی میکردم ارومشون میکردم اما الان که دارم خودم رو نگاه میکنم میبینم چرا به خودم اصلا اهمیت نمیدم چرا خودم برای خودم مهم نیستم؟ چرا اولویت من دیگرانه دوست دارم برای خودم باشم برای خودم بخندم حتی مرحم دل خودم هم باشم و یه آغوش، فک کردم درونگرا بودن بهترین کاره اما خب نمی‌دونم چه شخصیتی باشم چجوری رفتار کنم برون گرا باشم یا درونگرا چیکار کنم دقیقا ولی نمیتونم به دیگران اهمیت ندم نمیشه نمی‌دونم الان باید چه رفتاری داشته باشم اگه درون گرا باشم میگن که بی معرفت و بی احساسه برون گرا باشم که فک کنم هستم دیگه سپارم میشن🤦🏽‍♀️ البته خود واقعی ام اما می‌خوام تغییر کنم برای خودم باشم به نظرتون چیکار کنم این تصمیم برام خیلی مهمه ازتون خیلی ممنون میشم که کمکم کنید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ارتباط گرفتن با افراد درون گرا سخت هست معمولا تنها میمونن به مرور زمان چند تا داریم تو اطرافیان مثلاً تو جمع که هستی حرفی نمی‌زنن رفت و آمد نمیکنن گردش های دسته جمعی دعوت هم می‌کنی نمیان و به مرور زمان همه رابطشونو باهاشون کم می‌کن من خودم آخرین باری که دیدم این شخص و چهار ماه پیش بود در حالی که چند تا خونه فاصله داریم با هم یه نوعی انرژی منفی دارن انگار