2777
2789
عنوان

لکه بر قوی مبل

181 بازدید | 6 پست

بچه ها مبلام مخمل سرمه ای هستش از بس تمیز کردم چرک مرده شده..یه لکه بر قوی بگین تا همه رو ببره..ممنون میشم و دعاتون میکنم..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

رافونه عالیه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
بیشتر ببینید
رافونه عالیه

اسپریه؟؟لک چرگ مرده رو هم تمیز میکنه؟چجوری تمیز کنم میشه بگی

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپریه؟؟لک چرگ مرده رو هم تمیز میکنه؟چجوری تمیز کنم میشه بگی

اره اسپره مبل من کرمه آب انار یه لیوان ریخت رو مبل اسپره کردم دستمال کشیدم انگار ک چیزی نریخت روش

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
بیشتر ببینید
اره اسپره مبل من کرمه آب انار یه لیوان ریخت رو مبل اسپره کردم دستمال کشیدم انگار ک چیزی نریخت روش

دسمال نم دار یا خشک گلم

دسمال نم دار یا خشک گلم

من با خشک کشیدم ولی تو توضیحاتش نوشته فک کنم

بیشتر ببینید
من با خشک کشیدم ولی تو توضیحاتش نوشته فک کنم

خیلی ممنونم گلی