2789
عنوان

دلتنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست
چجوری تقویت کردی.   بعد ک میگی آمپول سینال زدی مگه دکتر نداد بهت؟

خرنوب با عسل و گرده گل روزی ی قاشق میخورد..چرا نمیشه بدون نسخه پزشک نمیدن عزیزم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم چند نفر هم بمن همینو گفتن. حسش درسته. ایشالا تو هم ب همین زودیا حامله میشی

انشالله 

من که دیگ خسته شدم بریدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آمپول برا آزاد سازی تخمکه. از کجا میدونستی تخمک خوب داری.    گرده گل چیه؟ قرصه؟

ببین من پلی کیستیک دارم همون تنبلی تخمدان 

اول لتروزول میداد بهم میخوردم بعداز تموم شدنش امپول سینال اف میزدم دور نافم تو مطبش سونوم میکرد اگه فولیکول خوب داشتم امپول آزادسازی تخمک میداد بهم همون ماهی که باردار شدم گفت دوتاتخمک خوب داری 

خرنوب از عطاری بگیر البتع اصلو تقلبی داره 

اسیاب کن با عسل و گرده گل هم عطاری داره ولی اگه کسی کندو عسل داره از اونا بگیری مطمئن تره قاطی کن بده شوهرت 

باشه عزیزم دستت دردنکنه. فردا برم ببینم کجا دارن

تا حالا شوهرتون ازمایش دادن؟

حرکتش ضعیفه. من مشکل ندارم

انشالله بزودی دامنت سبز میشه 

حتما اینایی که گفتمو بده بخوره واسه ما که معجزه کرد از صفر حرکتشون رسید به ۵۶ درصد 

انشالله بزودی دامنت سبز میشه  حتما اینایی که گفتمو بده بخوره واسه ما که معجزه کرد از صفر حرکتش ...

آره حتما فردا میرم.  دستت دردنکنه خدا کنه برا ما هم نتیچه بدی.  ایشالا شما هم خیلی زود میای خبر بارداری تو میدی.  شبتون خوش❤️💞

آره حتما فردا میرم.  دستت دردنکنه خدا کنه برا ما هم نتیچه بدی.  ایشالا شما هم خیلی زود میا ...

خواهش میکنم انشالله