2777
2789
عنوان

احساس ناامیدی

3295 بازدید | 69 پست

بچه ها نمسدونم من ادم ضعیفی هستم یا روزگارم کج میچرخه 

اصلا حسی به زندگی ندارم شور و شوقی ندارم ،

هیچکدوم از تلاشای زندگیم نتیجه نداده ،بدجوری ناامیدم ،

سال ۹۳کنکور ریاضی دادم درسمم خیلی خوب بود داشنگاه شهید بهشتیم قبول شدم ،ولی رشته دانشگاهبمو اصلا و ابدا دوس نداشتم از طرفیم خب نمیشد انصراف بدم خیلی میترسیدم،از قضاوت دیگران ،موندم ۴ سالو لیسانسمو گرفتم اما خب در کنار رشته مورد علاقم ینی طراحی دوختو واسه دل خودم میخوندم ...

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کلاسای خیاطی رفتم چنتا دوره طراحی لباس و اندامم داشنگاه برگزار میکرد اونارم رفتم ،

در کنارش کار میکردم ،مربی مهد کودک بودم به صورت پاره وقت ،حضور غیابای خوابگاه رو انجام میدادم یا کارای متفرقه دانشگاهی مثل کار توی کتابخونه ،زدن برچسب اموال ،و خلاصه اینجوری خرجمم درمیومد ،تابستونام شهر خودمون کار میکردم ،بگو از کارگری بگیر تا حستبداری ،

اصلا به کار عار نداشتم ،

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

این وسطا تیاترم کار میکردم که از بهترین تجربه های دانشجوییم بود ،پولی از این راه گیرم نیومد ولی خب خیلی لذت بخش بود ، تو تمرینا دوستای خوبی پیدا کردم ،گرچه الان همگی مهاجرت کردن و رفتن 

چه زندگی فعال و هیجان انگیزی تا اینجا. خب؟ 

خداروشکر که هسنی و داری گوش میدی❤️

مشکل اینجاست که من خانواده ام سنتی هستن ،موقعی که دانشگاه قبول شدم خواستگاری از فامیل داشتم که فامیل نزدیک بود تقریبا ،اما خب اونم خیلی زیاد سنتی بود حتی الان که ازدواج کرده خانومش کلا توی خونست و حتی باشگاهم نمیتونه بره ،خانواده اصرار کردن ک زنش شو من گفتم نه من میخوام درس بخونم ،اصلا همین شد ک نتونستم انصراف بدم 

چون مسترسیدم بگن بیا زن فلانی شو 

واوووو چه جالب و لذت بخش 

عزیزم بیخشید اگر ی خورده طول میکشه تایپ کردنم ولی خوشحالم ک هستی و داری گوش میدی ❤️