2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینم به کسی ظلم کردی؟

تنها یبار به کسی بدی کردم اون هم غیر عمد شد اما دیگه نتونستم بگم مقصرش من بودم الان اگه بهش کمک کنم جبران شه قبوله؟ چون شرایطش سخت بهش کمک مالی کنم که خیلیرمحتاج هست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

تنها یبار به کسی بدی کردم اون هم غیر عمد شد اما دیگه نتونستم بگم مقصرش من بودم الان اگه بهش کمک کنم ...

من نمیدونم منظور قران چ شخصی هست ولی میگ شما ستم گردی در زمین و نتیجه کرده خودت هست باید عمل نیک انجام بدی... خودت هم بخون معنیشو وقتی باهات حرف بزنه بهتر متوجه موضوع میشی

فقط خدا و دیگر هیچ ....
من نمیدونم منظور قران چ شخصی هست ولی میگ شما ستم گردی در زمین و نتیجه کرده خودت هست باید عمل نیک انج ...

میگم شاید چون دعا کنار قبر دفن کردم الان حق گردنم نیست؟

اخه من خیلی مشکلات داشتم اون اقا هم گفت این دعا جادو نیست گفت همه ش کتاب از طرف خدا و دعا قرآنی هست گفت بنداز تو قبر کهنه .بخدا نمیدونستم گناهه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

میگم شاید چون دعا کنار قبر دفن کردم الان حق گردنم نیست؟اخه من خیلی مشکلات داشتم اون اقا هم گفت این د ...

چ دعایی دفن کردی ..اشتباه بزرگی کردی خارجش کن از دفن

میشه توضیح بدی به چ منظور این کارو کردی ؟

عزیزم من بخوام جنسم فروش بره نمیگم این جنسی ک دارم بنجوله ... خب همه دعا نویس ها میگن دعای قرآنی هست ولی دست میبرن به دعا میشه دعای شیطانی اون وقت ....

اصلا نباید بهشون اعتماد کنی

از مشکلت بیشتر برام بگو

فقط خدا و دیگر هیچ ....