2777
2789

عزیزم بعضی بچه ها اصن چهاردست و پا نمیرن از خزیدن یهو میپرن تو مرحله کمک گرفتن از دیوار و بلند شدن

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم بعضی بچه ها چهار دست و پا نمیرن و بعدا مستقیم‌راه میرن

خدا براتون‌ سلامت حفظش کنه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
بچه منم نرفت می‌شست خودشو با باسن می‌شوند زمین  اما قشنگ روز تولد یکسالگیش ماشالله میدوید  ...

خیلی نگرانم نه میشینه نه چهاردست و پا میره فقط غلط میزنه

خسته ترینم
واقعا؟خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم پسر من چهاردست و پا رفت

دخترخاله همسرم فقط میخزید

ولی جفتشون تو یه سن راه رفتن

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
برای نشستنش شاید باید با دکتر مشورت کنی اما برای چهار دست و پا نرفتن اصلا نگران نباش 

بغل خودم میشینه،رو مبلم چند دقیقه میشینه ولی به تنهایی رو زمین نمیشینه باید کمکش کنم

خسته ترینم
نگران نباش عزیزم پسر من چهاردست و پا رفت  دخترخاله همسرم فقط میخزید ولی جفتشون تو یه سن راه ر ...

بغلم میشینه،رو مبلم چند دقیقه میشینه ولی رو زمین به تنهایی نمیشینه باید کمکش کنم،این مشکلی نیست؟

خسته ترینم
بغل خودم میشینه،رو مبلم چند دقیقه میشینه ولی به تنهایی رو زمین نمیشینه باید کمکش کنم

ببین البته این موضوع خیلی موضوع مهمی نیست چون داری با بچه‌ای دیگه مقایسه میکنی ذهنت آشفته شده 

ببین البته این موضوع خیلی موضوع مهمی نیست چون داری با بچه‌ای دیگه مقایسه میکنی ذهنت آشفته شده 

اره مقایسه میکنم هی تو اینترنت میخونم یه چیزای بدی نوشته وحشت زده شدم 

خسته ترینم
اره مقایسه میکنم هی تو اینترنت میخونم یه چیزای بدی نوشته وحشت زده شدم 

عزیزم بچه ی من سینه خیزم نرفت غلط هم نزد یه دفعه نشت بعد هم زودتر از همه ی هم سن و سالاش دوییید و راه رفت که همسرم میگفت خدا جواب دل شکستتو داد آنقدر غصه میخوردی 

بغلم میشینه،رو مبلم چند دقیقه میشینه ولی رو زمین به تنهایی نمیشینه باید کمکش کنم،این مشکلی نیست؟

اره عزیزم طبیعی

منم یبار پسرمو گذاشتم زمین نشست بعد از پشتش بلند شدم برم چیزی بیارم به پشت افتاد تا تقریبا ۱۰ ماهگی که از دیوار کمک گرفت برای راه رفتن و ۱۱ ماهگی وایساد و تا تولدش راه رفت