2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عشق بود یانه.تو ۱۶.۱۷ سالگی خیلی دوستش داشتم.از بچگی خیلی زیاد باهم بودیم خانوادگی.الان بازن و بچه میبینمش اصلا برام نیس.نمیدونم عشق اینجوری از دل میره یانه.اون زمان فکر میکردم عاشقشم

من داشتم ولی چرت بود خودشو دسته بالا گرفت 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

از بچگی پسرخالمو خیلی دوس داشتم دوره دبیرستان همش میخواستم بهش بگم ولی میترسیدم یا ضایع ام‌کنه یا بگه دوس‌باشیم که من نمیتونستم ...چه شبایی که براش گریه میکردم 😭 الانم خیلی وقته ازش خبری ندارم 

باپسرعمم دوس بودم بعدشم ازدواج،الان ۷ساله ازدواج روز ب روزعشقش بهم بیشترمیشه واقعاشیرینه

چه خوب منم عشق اولم پسرعمم بود میمردیم واسه هم ولی نرسیدیم الان اونم ازدواج کرده دوتا بچه داره منم سه تا بچه دارم