2777
2789
عنوان

تف تو بی بی چک

320 بازدید | 15 پست

😑😑😑 

سه تا بی بی چک مارک زیموها خریدم 

یکیشو استفاده کردم دیدم یه حالت نیمه طوری مشخص شد و یه نقطه هم تو قسمت مثبت شدنش رنگی شد 

ولی مشخص بود قابل استناد نیس چون خراب بود به طور مشخص خطش مثل همیشه نشد 

در هم برهم بود 

دومیو زدم اون کلا سفید موند 😑 

سومیو زدم باز یه ذره رنگ بنفش بالاش اومد ولی خطی مشخص نشد 

دونه ای ۲۴ تومنم قیمتشه 

واقعا که 

این مارکو قبلا هم استفاده کرده بودم . یکی در میون خرابه 

مدیکور خیلی بهتر نشون میده 

حالا نمیدونم برم ازمایش بدم یا باز بی بی چک بخرم 😕 

همین ۷۰ تومنو داده بودم ازمایش ، الان با خیال راحت فهمیده بودم باردارم یا نه 

دعا کنید باردار باشم 

دیگه از بی بی چک منفی متنفرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که بارداری ولی اگه زبونم لال نبودی بیا تاپیک آخرم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

إن شاء اللّٰه بارداری و تاپیک بعدیتو با خوشحالی میزنی😍🥰

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍