2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😭

1117 بازدید | 45 پست

۶ساله که دارم برای بارداری میرم و میام آی وی اف های منفی و...یازدهم یه امپول داشتم ک باز اماده بشم برا ivf بهم گفته بودن تا ۲هفته پریود نشدی برو آز بارداری بده...امروز آز  دادم درکمال ناباوری مثبت شد😭باورم نمیشه حتی میخواستم جوابشم نگیرم از بس تاالان منفی بود....این خبر شادی بود ولی تو این شرایط همسرم بخاطر آمبولی ریه تو آی سی یو بستریه بهش گفتم تا یکم روحیه بگیره و حالش خوب بشه توروخدا دعا کنید کاش کنارم بود تو این شرایط

من بتام ۱۰۰۰ خوبه؟؟؟یکم لک صورتی دیدم براچیه؟خواهش میکنم ج بدین

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه عزیزدلم😍😍

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

تبریک عزیزم🌚❤️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

مبارکه چشمتون روشن.انشالله همسرتونم به زودی مرخص میشن با این برکتی که به زندگتون اومده

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من