2777
2789
عنوان

شما حاضرید....؟؟؟؟

158 بازدید | 15 پست

شما حاضرید برای نقاشی و تابلو پول بدید؟ من تصمیم دارم بشینم تابلو نقاشی بکشم طرح گل و منظره و .... نمیدونم مردم پول به این چیزا میدن؟ یا وقت تلف کردنه!؟🤔 سفارش چهره نمیخوام بگیرم چون می‌خوام کارهام رو از قبل بکشم بعد برای فروش عرضه کنم. نظرتونه!؟

من یک هنرمندم که نقاشی و طراحی حرفه ای انجام میدم اگر دوست داری بگو آدرس کانالمو بهت بدم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نام کاربریتو عشقه .منم دختر بلوطم .عزیزم توکل کن به خدا .بیشتر تحقیق کن مثلا جایی نمایشگاه بود برو .یا اینایی ک تابلو فروش هستن به اونا هم بسپار یا بهشون بفروش 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

سفارش چهره فک کنم مشتریش بیشتره

ببین قیمتا چطوره 

با تبلیغ اولش کمتر بگیر بعد بیشتر کن قیمتو

مثلا تخفیف اینا بزار

پیج اینستا روبیکا کانال تلگرام بزن فالوور جمع کن

خیلی خوبه آدم یه هنری داشته باشه

با یکم تلاش میشه پول درآورد ازش

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
رو پارچه و... نقاشی کن

کاری نیست نکرده باشم تو ا.ی.ن.س.ت.ا نقاشی رو پارچه روی دیوارکوب سفالی اصلا مشتری نیست😞

من یک هنرمندم که نقاشی و طراحی حرفه ای انجام میدم اگر دوست داری بگو آدرس کانالمو بهت بدم❤
کاری نیست نکرده باشم تو ا.ی.ن.س.ت.ا نقاشی رو پارچه روی دیوارکوب سفالی اصلا مشتری نیست😞

عزیزم تبلیغ کن نا امیدی چیه

سفارش چهره فک کنم مشتریش بیشتره ببین قیمتا چطوره  با تبلیغ اولش کمتر بگیر بعد بیشتر کن قیمتو ...

خیلی خیلی تلاش کردم قبلاً تو ا.ی.ن.س.ت.ا دیوارکوب و .... اصلا مشتری جذب نمیشه، سفارش چهره ی مدت کار میکردم اما زیاد خوشم نمیاد 

نام کاربریتو عشقه .منم دختر بلوطم .عزیزم توکل کن به خدا .بیشتر تحقیق کن مثلا جایی نمایشگاه بود برو . ...

ممنونم عزیزم توکل به خدا 💖😘

امتحانا ی دانشگاهم تموم بشه اگه خواستی چند روز رایگان کمکت میکنم گلم 🧡

ممنونم😍

من خیلی ساله نقاشی میکشم اما حدود ۶_۷ سالی هست تصویر سازی کار میکنم با چند جا هم همکاری داشتم که مثال طرح هام روی ماگ و تیشرت و... چاپ بشه اما سود زیادی برام نداره ی سالی میشه نقاشی دیجیتال یاد گرفتم به هوای اینکه تصویر سازی کتاب کودک انجام بدم کارم هم خوبه از افراد مسلط به همین کار پرسیدم گفتن خوبه کارت، به چند تا ناشر پیام دادم همش میپیچونن یا میگن فعلا نمی‌خواهیم یا میگن خبر میدیم

ممنونم😍 من خیلی ساله نقاشی میکشم اما حدود ۶_۷ سالی هست تصویر سازی کار میکنم با چند جا هم همکاری دا ...

باید طرحاتو ارتقا بدی

برای این ک یه کاری معروف بشه و بگیره باید زیاد تبلیغ بشه و این ک ایده ی جالب داخلش داشته باشه

آیدیمو میدم اگه خواستی ۸ بهمن ک من آخرین امتحانمه صحبت کنیم باهم

تو تبلیغ و ایده پردازی میتونم بهت کمک کنم

باید طرحاتو ارتقا بدی برای این ک یه کاری معروف بشه و بگیره باید زیاد تبلیغ بشه و این ک ایده ی جالب ...

ممنونم عزیزم واقعا در حقم لطف میکنید😍😘💖