2777
2789
عنوان

ورزش رزمی

160 بازدید | 9 پست

از چه سنی دیگه نمی‌تونیم وارد ورزشهای رزمی بشیم،؟یعنی حدود ۳۰سال ممکنه خطرناک باشه ..احساس میکنم شدیداً باشگاه لازمم ولی از رشته های ایروبیک و رشته های جدید خوشم نمیاد چه کار کنم؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تکواندو کار میکنم تقریبا ۶ ساله  الان دو ماهی هست  دو تا خواهر بالای ۳۰ سالشونه باشگا ...

جدی؟شما خودتون نوجوان بودید شروع کردید یا نه؟باید استخوانی محکمی داشته باشیم حتما؟؟

شایدم نزدیک ۴۰ سال باشن

من چون چند ماهی میشه بچمواز شیر گرفتم برا این فک میکنم از تو پوچ شدم از طرفی دوست دارم رو عضلات شکمم تر کار کنم موندم برم یا پودر میشم تو رزمی؟

جدی؟شما خودتون نوجوان بودید شروع کردید یا نه؟باید استخوانی محکمی داشته باشیم حتما؟؟

بله 

من خودم از ۹ سالگی شروع کردم و الان ۱۶ سالمه با اینکه حرفه ای کار میکنم ولی آسیب خیلی زیادی ندیدم در حد در رفتن انگشت اینا اتفاق افتاده برام ک اینا توی رزمی عادیه 

بهتره آمادگی بدنی خوبی داشته باشین ولی زیاد به استخوان ربطی نداره انعطاف بدنی بیشتر مهم تره که اونم با حرکات کششی مداوم بهتر میشه

من چون چند ماهی میشه بچمواز شیر گرفتم برا این فک میکنم از تو پوچ شدم از طرفی دوست دارم رو عضلات شکمم ...

نه پودر نمیشین 😂 

خب هرکسی با حد خودش مبارزه یا تمرین میکنه شما هم اولا فعلا خیلی زیاد سخت نمیگیرن بهتون تا پیشرفت کنین اون موقع هم خودتون خیلی از حرکات رو یاد گرفتید و حرفی برای گفتن جلوی رقیباتون دارین