2777
2789
اینو وقتی می فهمین که خدا تنها کسی هست صلاح مارو میخواد که ازآرامش و عشق واقعی لبریز بشین ایام به ک ...

میشه بگی بهم

محمد بیادم هست؟

حسش بهم چیه؟

از اینکه فراموشش کنم ناراحت میشه؟

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

متاسفانه از شرایطم باخبر نیستین خدا باخبره ک قهرش گرفته اتفاقا باتموم وجود حس میکنم یا خدامنو نمیبی ...

شاید اینو جز خاطراتتون هم نبینین 

ولی من خنده ی کنج لبت رو می بینم که از ته دل داری شکر خدا نیکنی بخاطر هر چی بود و هر چی هست به دوسال نمیرسه اوضاعت زیر و رو میشه

بله از عمو زاده ها انگار

مرسی 

همون محمده؟

کی میادش خاستگاری؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
شاید اینو جز خاطراتتون هم نبینین  ولی من خنده ی کنج لبت رو می بینم که از ته دل داری شکر خدا نی ...

تو ازمون معلمیم قبول میشم؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
انشاءالله مبارکتون باشه

اگ قبول شم پیدات میکنم شیرینی تو میدم❤

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜