2777
2789

نه ناراحت نمیشم راستش هیچ واکنشیم نشون نمیدم ولشون کنید مگه مغزتون رو از سر راه اوردید بخاطر هر چیزی اذیت شید تو کردی واقعاا  بهترین کار و انجام دادی مهربونیتو ثابت کردی مادرشوهرتم همینطور تروخدا ذهنتونو بخاطر این چیزا پر نکنید ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راست میگی  ولی از این بی معرفتیش ناراحتم

اره حق داری عزیزم بهت حق میدم واقعا ولی تو کارتو انجام دادی دیگه نه؟ کاری که وظیفت نبود و ثواب بود مهربونیت بود شعورت بود انجام دادی پس همه چیزو ول کن بلاخره همه تقاص کارشونو میدن دیگه حالا چه جلوی روی تو چه پشت تو ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره دقیقا حق با شماست 

فقط گفتم که انقدر خودتو اذیت نکنیا یه وقت ناراحت نشی ازم خواهرکم  ♥♥

فقط گفتم که انقدر خودتو اذیت نکنیا یه وقت ناراحت نشی ازم خواهرکم  ♥♥

عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون اتفاقا به حرفتون فکر کردم دقیقا درسته ارزش نداره بخوام بهش فکر کنم 

من بعد براش محبتی ندارم ارزش خودشو ثابت کرد

عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون اتفاقا به حرفتون فکر کردم دقیقا درسته ارزش نداره بخوام بهش فکر کنم&n ...

واقعا شعور بالاتو نشون دادی♥ انشالله همیشه یه زندگی پر از ارامش و لبخند داشته باشی عزیزم ♥♥