2777
2789
عنوان

علت این درد چیه

74 بازدید | 4 پست

تشک تخت رو 4 ماه پیش بلند کردم با یه دستم با یه دست دیگم تخته های زیرشو جا ب جا میکردم اخه دنبال چیزی میگشتم.از ترس غرغر های شوهرم خودم اینکارو کردم.از همون روز کمرم درده.به محض اینکه یکم زیاد سرپا وایمیستم یا کار سنگین میکنم 3 الی 4 روز اخرین مهره کمرم درده نمیتونم زیاد بشینم حتی ببخشید دسشویی.میزنه به کشاله رانم پای راستم تا زانو درد میگیره

شوهرمم انقد بیخیاله دکتر نمیبرتم

دیسک کمره؟؟؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

با این کاری که شما کردید رضازاده در طول عمرش انجام نداده به احتمال خیلی زیاد رگ به رگ شدید بعد ی مدتی خود ب خود خوب میشید اگرم دردش زیاد شد ب دکتر مراجعه کنید ولی نگید چکار کردید چون دکترای ما بهونه میخوان تا کل ستون فقراتو عوض کنن

دیگه چه خبر🫴 مرد هستم🙃🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این کاری که شما کردید رضازاده در طول عمرش انجام نداده به احتمال خیلی زیاد رگ به رگ شدید بعد ی مدت ...

4 ماه وضع همینه بهتر نشد ک هیچ بدترم شده

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مهم ترین اعضای بدن واسه خانوم ها کمره خیییلیا کمر درد میگیرن مخصوصا با زایمان ها مواظب این عضو بدن ...

دقیقا همینطور

چشم💙