2777
2789
عنوان

همسرت همونه ؟

120 بازدید | 11 پست

خانما شوهرتون‌ همون پسری هست که تو مجردیتون میخواستید ؟ ویژگی ها و معیارای شمارو داشت ؟

من خواستگارام هیچ کدوم اونی نبودن ک میخواستم ولی میگم نکنه اون ادم اصلا وجود نداشته باشه؟

پوووف نه بابا‌اصلاهمچین چیزی امکان نداره؟

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون نیست 

خدا رو شکر از اون مرد احمقی که قدرمو ندونست 

بیشترشو گیرم اومد ...

یه موقعی فکر می کردم پسره همه چی تمومه ...

تا وقتی با نامزدم اشنا شدمم  

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  
دقیقا برعکس

وای چه اسم کاربری قری داریییی

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  

شوهرومو که ولش کن

پسرم که شیر منو خودو تربیت منو شده اون چیزی نیست که میخواستم😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.