از یه جایی به بعد دوست دارم ها و ودست و پا بوسیدن ها و توجه ومحبت ها واقعا فایده نداره . حداقل بعد از سال ها اذیت کردن هات و بی پولی هات ومسئولیت پذیر نبودنت هات در اکثر مواقع :))))
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
فرصت دادم هزاربار. پس کی منم مث بقیه ادما زندگی کنم
مگه نمیگی الان دست بوس و پا بوسته؟؟
خب الان موقع قشنگ زندگی کردنته دیگه بهش فرصت بده رو ذهنت کار کنه همه غصه ها رو بزار کنار فک کن داری از اول شروع میکنی با یه ادم جدید
مگه نمیگی الان دست بوس و پا بوسته؟؟ خب الان موقع قشنگ زندگی کردنته دیگه بهش فرصت بده رو ذهنت کار کن ...
اره ولی چه فایده بخدا پیرشدم بایه ادمی رفتم زیر سقف مشروب خور رفیق باز به شدت ،بیکار و بی مسئولیت وحتی به مرز خیانت رسید..حتی یه روز قبل زایمان مثل سگ گریه میکردم ک چرا گول خوردم و باردار شدم... الان بعد از اینکه ادمش کردم دیگه ذوقشو ندارم خستم حتی پیشم گریه میکنم میگم حقته..چقدر ذلیلم کرد پیش مردم .. با این حال باورت میشه هنوز زندگیم بهتر نشده؟؟؟هنوز صفرم؟؟؟یه خونه مث ادم ندارم
ازت خواهش میکنم کتاب از دولت عشق و هفت قانون معنوی موفقیت رو بخر بخونش قیمتی نداره فک کنم زیر پنجاه تومن باشه ولی زندگیتو درست میکنه