2777
2789
عنوان

موهامممم....😶

221 بازدید | 14 پست

من موهام بلنده تقریبا تا کمرم و رشدش کنده چند ساله که موهام همینقدره و الان دلم میخاد چتری بزنم و تا گردنم کوتاهش کنم و یکم تغییر کنم اطرافیانم میگن این کارو نکنم جنس موهام خوبه میگن حیفه مامانم میگه اگ کوتاه کنی دیگه رشد الانو نداره بتظرتون به حرف دلم گوش بدن یا اطرافیانم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکاری دوست داری بکن موعه بلند میشه تازع من شنیدم میگن اگه بلند نمیشه بزنید رشندش بهتر میشه.یکم از پایینش برنی رشدنش عالی میشه تجربه کردم

چایی اَم وَقتّی سَردّ مّیشع میر-یزَنِشً بیرونّ:)حا'لا تُ هِی' فِکر کُن سَرّد بّاشی جَذّابِ مّیشی&  

ببین خودت چجوری دوس داری همونکارو کن

من موی کوتاه بیشتر دوس دارم بهمم بیشتر میاد

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

ربطی نداره 

هرچقدم کوتاه کنی دوباره رشد خوبی میکنن 

منم موهام تا پایین گودی کمرمه.

ولی میخام به امیدخدا بعد عید کوتاه کنم تا گردنم 😍 واسه زایمانم و بچه داریم راحت باشم.  دیگه با دوتا بچه کوچیک فک نمیکنم بتونم بهشون برسم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
به نظرم بلند خیلی شیکه اگه بهشون رسیدگی بشع،من موهام تاپایین کمرمه اماخیلی کم پشت شده واسه خاطر شیرد ...

آمپول بیوتین وبپانتن هرهفته بزن به مدت شش هفته خییییلی تاثیرداره

ممنون عزیزم بابت اطلاعاتیفقط بایدقبلش بادکترمشورت کنم که توشیردهی ضرردا ه یانه

شیرمیدی؟ پس نزن آمپولارو   نمیدونم من اطلاع ندارم برا شیردهی  از دکترت بپرس بعد ببین برا نی نی ضرر نداشته باشه بزن