2789
عنوان

نظر شما چیه؟

88 بازدید | 4 پست

همکارم که من خیلی بهش لطف دارم و محبت کردم واقعا مای برادرم دوستش داشتم قبلا یکبار وسیله سنگینم تو ماشینش بود گفتم بزار بیرون خودم میبرم گذاشت بیرون گفت میتونی ببری گفتم اره اصلا تعارف نکرد برسونمت فقط گفت باید یجایی بره وگرنه میرسوند.... امروزم وسیله داشتم از اونجایی که کلا خودم از مزاحمت بدم میاد تو دو سال فقط یکبار که حلسه بوده مسیر یکی بوده باهاش رفتم... و از اونجایی که سابقا اخلاقشو میشناختم اهل تعارف و معرفت نیست یعنی یکجوری روی اینحرفا رو نداده...به خانوادم پیام دادم سر طهر پدرمو بیدار کنن بیان دنبالم بعد...

من امروز یک مقدار وسیله سنگین داشتم یعنی همه همکارا داشتن لحظه رفتن گفت وسایلتو بزار ماشین من برسونمت گفتم نه قرار بیان دنبالم اونم هیچی نگفت خلاصه هر کی وسایلشو برداشت وسیله ها تو ماشین همکار دیگم بود بهش گفتم یکی های منو بزار بیرون میان دنبالم این همکارم که میگم جای برادرمه داشت سوار میشد بره جلوش بسته بود صبر کرد شنید صحبت ما رو گفت اگر خانوادت راه نیفتادن میرسونمت گفتم نه دستتون درد نکنه گفت چرا زنگ بزن بپرس منم گفتم نه دیگه سر ظهر بیدارشون کردم میان دیگه گفت پس بمونم بزارم تو ماشین برات گفتم نه اونم رفت

من خیلی بهش محبت کردم خیلی خیلی بعد اینقدر سرسری تعارف کرد بماند که سابقا هم اهل این خدمات نبوده و اصلا روی اینکارو نداده

من خیلی ناراحت شدم از کارش حق داشتم؟!

قبلا همکاری دیگم که محل کار من بودن اصلا نمیذاشتن وسیله هام بیرون بیاد یکدور کف خیابون بندازن بعد تعارف کنه!! همون اول تو ماشین خودشون میذاشتن موقع رفتن میگفتن وسایلت تو ماشین منه بریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خوبی نکن

یا توقع نداشته باش

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
ب نظرم خیلی هم‌زیاد تعارف کرده. انتظار بیجا داری چرا اخه

اخه میدونی اون داشت میرفت ماشین جلوش بود مجبور شد وایسته بعد یک پاش تو ماشین یکی بیرون در حالی که زل زده بود دارن وسایلو کف خیابون میچینن گفت به نظرم این واقعا فقط تعارفه جدی نیست