2777
2789
عنوان

اعصابم خرده😭

162 بازدید | 12 پست

اینهمه زحمت بکش...هزینه کن

آخرش بخاطر نبود فر کیکت بسوزه

انقدر عصبی شدم که اصلا اشکام بند نمیاد😭

دیگه هیچوقتتتتتتت آشپزی نمیکنم

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

منم اعصابم خورده چون شام ندارم هر چی فکر میکنیم چیزی به ذهنمون نمیاد همه چی خوردیم دیگه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رنده بکش‌جاهایی ک سوخته رو خوب میشه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
ببخشید من خندیدم🙂🤣 زندگیو سخت نگیر اسی

واسه خودمم خنده داره

آخه بعد مدتهااا بالاخره وقت کردم و خیلی هزینه گذاشتم واقعا بعد همه‌ش جزغاله شد!خیلی زور داره دیگه

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
رنده بکش‌جاهایی ک سوخته رو خوب میشه

یه لایه‌ی ضخیم سوخت

اونارو بریدم ولی اونطوری که میخواستم نشد اصلا

چه ربطی داره مگه همه فر دارن

اگه فر باشه احتمال سوختنش و اینا کمه

همزنم نداشتم

با دست انقدر هم زدم ولی آخرش اینطوری

یه لایه‌ی ضخیم سوخت اونارو بریدم ولی اونطوری که میخواستم نشد اصلا

فدای سرت براهمه پیش اومدا همچین چیزایی خودتو ناراحت نکن😘

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.