2777
2789
عنوان

ازدواج

189 بازدید | 17 پست

سلام دوستان اگ یادتون باشه من قبلا یه تاپیک زده بودم راجب دوست پسرم که خیلی ترکم میکرد و میومد،ماه پیش خواستن بیان خاستگاری که بهم خورد دوباره سر مهری

چون میگفت 14تا سکه باید بندازم ولی من چون هم قرار بود برم تو اپارتمانی که هم مادر پدرش بودن هم برادرش زندگی کنم هم ظاهرم به کل تغییر کرد چون خیلی گیر میداد به حجابم خانواده ی محجبه ی مذهبی بودن،یعنی من از همه چیم گذشتم و از همه مهم تر انقد بی دلیل منو ترک میکرد واقعا بهش اعتماد نداشتم 14تا سکه بندازه.

حالم خیلی بده یعنی من کار اشتباهی کردم قبول نکردم؟من حتی گفتم خونه یه جا اجاره کنیم وام ازدواجمم میدم بهش مهریمم کم میندازم ولی قبول نکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قبلا ترکت میکرده چه انتظاری داری بعد ازدواج بمونه باهات؟

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

مار خوبی کردی من مخالف سختگیری توی ازدواج هستم اما دیگه انقدرا هم بخوای با دلش راه بیای اونم کسی که به قول خودت تا به حال چند بار گذاشته و رفته درست نیست و ارزششو نداره

بگو نه و از این رابطه سمی بیا بیرون

مگه تا کی می تونی مطابق میلش بپوشی

خونواده ای که رو حجاب حساسن چطور میخوای تو خونه ای ک پسر مجرد توشه باهاشون زندگی کنی بیچاره ت می کنن حتی نمیذارن بری حموم. خوب کاری کردی گفتی نه. بهت تبریک می گم این موفقیت رو. ان شا الله یه آدم نرمال شریک زندگیت بشه

اصلا کار بدی نکردی... خودتو سرزنش نکن... ازدواج دو طرفست... قرار نیست همش تو کنار بیای

نمیدونی تو این دو سال چقد کنار اومدم با همه اخلاقاش و ترک کردناش الانم از همه جا بلاکم کرده

نمیدونی تو این دو سال چقد کنار اومدم با همه اخلاقاش و ترک کردناش الانم از همه جا بلاکم کرده

بره به درک...

میفهمم حالت بده...

احتمالا یه علاقه هایی بهش پیدا کردی 

ولی سعی کن سرکوب کنی این دوست داشتن و فراموشش کن

مار خوبی کردی من مخالف سختگیری توی ازدواج هستم اما دیگه انقدرا هم بخوای با دلش راه بیای اونم کسی که ...

انقد این دوسال بی دلیل ترکم کرد داغون شدم موهام چندتا سفید دراومده من اگ اینستا عکس بلیز شلوار و شال میذاشتم باهام تموم میکرد ولی خودش میرفت عکاسی حتی عکس با شلوارک میذاشت هزارتا دوهزار تا دختر فالو کرده بود ولی من پیجم بسته عکسام سر بسته یدونه عکس بدون روسری نداشتم همه فالوورامم فامیل و اشنا بودن ک نهایت میشدن ۲۰۰/۳۰۰تا