2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ب بچه رحمت نمیگن چون عین فرشته پاکه خدا صبر بده بهت😞

ممنون گلم .واقعا نمیدونم ب ای بچه ی که سقط کردم گریه کنم یا برای پسرم که خاکش کردم . یا برای این یکی که تو شکممه .واقعا خیلی به کمک خدا احتیاج دارم زندگیم نابود شد کلا بعد از مرگ بچه م .

چقد شرایط شما مثل منه با این تفاوت که من دختر میخواستم

منم ناخواسته باردار شدم اما حداقل امیدوار بودم بچم دختر باشه، همسرم عاشق دختره، خودمم همینطور حتی خانواده همسرم و خانواده خودمم ذوق دختر داشتن

فقط یه بچه میخواستیم اونم دختر

براش اسم انتخاب کرده بودیم باهاش حرف میزدیم اما ۱۲ هفته رفتم سونو گفت ۱۰۰ درصد پسره

الان ۱۵ هفتم از وقتی رفتم سونو همسرم دیگه با بچمون حرف نمیزنه احساس میکنم چون پسره دوسش نداره

از اینکه پسره ناراحت نیستم خواست خداست اما از واکنش شوهرم خیلییییی ناراحتم خیلی دلم میگیره😔

چقد شرایط شما مثل منه با این تفاوت که من دختر میخواستم منم ناخواسته باردار شدم اما حداقل امیدوار بو ...

ما سه ساله ازدواج کردیم ازاول وقتی ازبچه حرف میزدیم همسرم میگفت دوسدارم بچه اولمون پسرباشه باهاش ست کنم فوتبال بازی کنم باهاش، وازاین حرفا.....ولی ازوقتی فهمیدیم دختره اون اصلا چیزی نمیگه عین قبله رفتارش، حتی باهام کلی حرف میزنع میگه ناشکری نکن و قسمت این بوده وخواسته خدا این بود

ولی من هرکاری میکنم دلم آروم نمیگیره همش میگم کاش درست حسابی جلوگیری میکردیم که ناخاسته باردارنشم یا همون اول که فهمیدم سقطش میکردم .ولی اولاشم اصلا فک نمیکردم من اینجوری شم 😞