2777
2789
عنوان

256 بازدید | 25 پست

من ناخاسته باردارشدم بچه اولمه خیلی داغون شدم تصمیم قطعی بودکه سقطش کنم چون هم شرایط مالی وروحی نداشتم هم دوس داشتم برم تعئین جنسیت کنم بارژیم بچه اولم پسر شه ،بعدش نتونستم سقط کنم دلم نیومد ،ترسیدم مشکلی برام پیش بیاد ، تو۱۲ هفته رفتم ان تی گفت جنسیتش احتمالا دختره ولی قطعی نیس تو۱۴هفته بیاقطعی بگم پری روز رفتم وقطعی گفت دختره ، من از پری روز اصلا حالم خوب نیس همش گریع میکنم اصلا دست خودم نیس انگاره دیوانه شدم، نه اینکه بین دخترو پسرفرق بذارم ها نه فقط چون همیشه تصورکرده بودم بچه اولمومیرم تعین جنسیت پسرمیشه و بعد ی هم دختر ،الان نمیتونم قبول کنم بقران دیشب دلم میخواست خودموبکشم حالم بده نمیدونم چیکارکنم بخدا بقران دست خودم نیست‌، بیچاره بچم اخه اون چه گناهی داره توروخدا کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واقعا چی میشه که جنسیت بچه اینقدررررر مهمه اونم چی بچه ی اول 

به کسایی فکر کن که حسرت مادر شدن دارن

خدایا مرسی که ناامیدم نکردی 😍😍این امضاهم توهماتم قبل فهمیدن جنسیته 😂😂😂۱۲بهمن بی بی چک وآزمایشم مثبت شد خدایا مرسی برای هدیه قشنگت 😍😍۴ اسفند صدای قلب نی نی رو شنیدم کنجدم انشاالله تن سالمتم بغل کنم😍😍 کنجدم زود بزرگ شو بیا پیشمون که اگه داداشی الان بدونه تو توی دلمی شب که بخوابم دلم رو پاره میکنه که تورو بیاره بیرون باهات بازی کنه 😂😂😂بالاخره به داداش پارسا هم گفتم قراره یه نی نی بهمون اضافه بشه قیافش این شکلی شده بود🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😍😍😍خاله ها میشه برای اینکه نی نی صحیح وسالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستین 😘😘عشقم اگه دختر باشی اسمتو میزارم مهرسا 😍😍۵فروردین رفتم ان تی دکتر گفت احتمالا دختری 😍😍😍دخترم نمیدونی چه حس قشنگیه تصوراینکه من مادر یه دخترم خیلی خوبه که تودختر منی نمیدونی چه تصوارت قشنگی برای تو وداداشی دارم انشاالله روز حنابندان داداش خودت با حناش میرقصی 😍😍شب عروسی توام داداشت میاد به شوهرت میگه نبینم آبجیم رو اذیت کنی ها اون نفس دادششه 😍😍خدایا خانوادم رو به تومیسپارم خودت نگهدارشون باش🙏خدایا اینقدر بهم عمر بده این روزا رو ببینم 🙏🙏 زندگیم مامان هرروز آهنگ دختر من یارباباش رو میزاره وباهاش حسابی قر میده انشاالله سال دیگه تودست میزنی من قر میدم 😂😂😂میگما دخترم یه وقت ناراحت نشی که تیکرت آبیه آخه صورتیه خیلی بی حس وحاله من میخوام همیشه تونقشت توزندگی پررنگ باشه بخاطر همون دیدم آبیه بهتره 😂😂بابایی بهم میگه دلت رو خوش نکن که دختر باشه فعلا قطعی نیست آخه چی میگه این بابا😂😂منوداداش پارسا باهم شرط بستیم اون گفته پسری من گفتم دختری گفته اگه پسر باشی باید ۱۰تاپول سفید بهش بدم منظورش تراوله ببینم سربلندم میکنی مامان 😂😂الاهی مامان فدای ضربان قلبت بشم توروخدا دیگه منو نترسون🙏عزیزمامان امروز ۲۳فروردین رفتم سونوگفت پسری که 🤔🤔نی نی نازم پسره به امید خدا یه داداش برای پسرم میارم😍🙏امروز۵خرداد نی نی منم بالاخره تکون خورد😍😍😍داداش پارسا میگفت واای مامان چه جونی داره😂😂

عزیزم مطمعنم تو فکر انداختن بچه ای ولی اون بچه گناهی نداره میگن وقتی میخوای بچه رو بندازی خودشو میچسبونه ب رحم مادر که اتفاقی نیفته براش من ادم دیگم ۶ تا دختر دارم ولی اصلا نتونستن ی کیشو بندازن از خدا بترس چون بر اون بچه اتفاقی بیفته مطمعن باش خدا ی جوری از زندگیت اون کارتو جبران میکنه

نه عزيزم منم مثله شما بودم ،ولى الان پشيمونم دخترمو با يه دنيا عوض نميكنم

با محبته شيرين زبونه چه اداهايى  كه نداره هر روز ميخوام بخورمش 

بزار بياد ببين چقد هوادارت  ميشه 

شكر كن عزيزم فقط دعا كن كه خدا صحيح و سالم تو بغلت بزاره الان ديگه حس داره نزار فكر كنه مامانش نميخوادتش خيلى بى دفاع و مظلومه 

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،
عزیزم مطمعنم تو فکر انداختن بچه ای ولی اون بچه گناهی نداره میگن وقتی میخوای بچه رو بندازی خودشو میچس ...

درسته منم انداختم بچه مو بیخودی تحت تاثیر فشار روانی بودم.  بعدش خدا بهم یه بچه داد که بعد از ۴۰ روز بعد از زایمان فوت کرد و با دستای خودم خاکش کردم . میدونم تقاص اون بچه م بود . دعا میکنم با فوت بچه م گناهم پاک شده باشه .

درسته منم انداختم بچه مو بیخودی تحت تاثیر فشار روانی بودم.  بعدش خدا بهم یه بچه داد که بعد از ۴ ...

من خودم الان باردارم با ی سری خطا باردار شدم تو اثاث کشی و بنایی و بی پولی بی کاری همسرم این اتفاق افتاد میخواستم بندازم تا لب مرزش رفتم یهو ب دلم افتاد قران باز کردم اولین ایه این بود کفر نگویید و از خدا بترسید گفتم خدایا غلط کردم از زندگیم ترسیدم از پسرم و از همسرم ترسیدم ی اتفاقی بیفته برام نگهش داشتم الانم جنسیتش دختره من اصلا تو خودم دختر داشتنو نمیدیدم ب حدی ک میگفتم دومی و میرم ای وی اف برای پسر بخاطر این که خودم خیلی خیلی عذاب کشیدم تو زندگیم الان که دختره میگم خدا فقط بختشو بده و سالم و خوشگل باشه شکرش

من خودم الان باردارم با ی سری خطا باردار شدم تو اثاث کشی و بنایی و بی پولی بی کاری همسرم این اتفاق ا ...

خدارو شکر .کاش خدا هم یه جوری جلو منو می‌گرفت الان دوساله میگذره ولی هنوز شبا براش گریه میکنم .میدونم خدا منو نبخشیده چون بعداز اون دوبار باردار شدم ولی هر دفعه بچه هام رو از دست دادم . الان یکی تو شکمم دارم ولی همش نگرانم اینم ازم بگیره . دیگه نمیدونم چه دعایی چه ذکری بگم که خدا منو ببخشه . خودش میدونه دست خودم نبود .

خدارو شکر .کاش خدا هم یه جوری جلو منو می‌گرفت الان دوساله میگذره ولی هنوز شبا براش گریه میکنم .میدون ...

انشالله میمونه نگران نباش همین ک پشیمونی خدا میبینه برای منم دعا کن اگه میشه دخترم خوشبخت بشه خدا سفید بختش کنه عین من که زیاد عذاب کشیدم نشه اخه میگن دختر سفره ای که مادر پهن کرده و جمع میکنه بختش خوب باشه🤧😢😭

عزیزم مطمعنم تو فکر انداختن بچه ای ولی اون بچه گناهی نداره میگن وقتی میخوای بچه رو بندازی خودشو میچس ...

ن اصلا به انداختنش فک نمیکنم عجیب اینجاس که الان اتفاقی براش بیفته داغون میشم 

فقط دیشب انقدحالم بدبود پشیمون بودم که چرا ترسیدم وتو۵هفته سقطش نکردم