2777
2789
عنوان

خبر بارداری

256 بازدید | 17 پست

کیا خبر بارداریشونو دیر ب خانواده ها گفتن.ی دختر ۶ ساله دارم و ی سقط دارم الانم ۲ ماهع باردارم ولی تا زمانی ک خودشون نفهمیدن نمیخام بگم.نظرتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی چقدر جالبین که نمیگین به نظر من بیشتر عقده ای ها نمیگن . وقتی از سلامت و جنسیت مطمئن شدین بگین دیگه نمیخورنتون که زشته این رفتار ازدواج و حاملگی چیزی نیست که قایم کنین بعدا بهتون میگن موذی

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
من ۱۲ هفته . سونو میرم بعد میگم

ایول به سلامتی

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
باشه عزیزم شما هر جور دوست داری قضاوت کن

بعد مدتی بگو بخدا خوشحال میشن 

میترسم باز اتفاق قبلی تکرار بشه و باز اذیتم کنن.دیگه کشش ندارم

اره عزیزم اگه اینطور بهتره نگی یکی از دوستان منم اطرافیانش اینطور بودن نگفت تا جنسیت بچه رو هم فهمید و بعد گفت شمام اگه صلاح میدونید نگین بهتره

اره عزیزم اگه اینطور بهتره نگی یکی از دوستان منم اطرافیانش اینطور بودن نگفت تا جنسیت بچه رو هم فهمید ...

با اینکه ی بچه داشتم ی سری با مادر شوهرم بحثم شد بهم گفت اگه هر کی دیگه جای ما بود وقتی سقط کردی طلاقت میداد.همین حرفو چند بار شوهرم تو دعوا بهم گفت .اینقدر دلم شکست.

با اینکه ی بچه داشتم ی سری با مادر شوهرم بحثم شد بهم گفت اگه هر کی دیگه جای ما بود وقتی سقط کردی طلا ...

واااا یعنی چی  پس اگ اینجورن تا زمانی که خودشون نفهمیدن نگو اصلانم نگووووو