hawi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 16 عنوان جراحی بینی گوشتی 708 بازدید | 10 پست سلام دوستان برای عمل بینی سنندج یا کرمانشاه پیش کدوم دکتر برم بهتره؟ بینیم گوشتیهتجربه خودتون یا اطرافیانتونو بگید ممنون تعداد رای : 3 نظرسنجی پیش کدوم دکتر برم بهتره . 1 33% . 2 66% 1401/10/26 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4748 سمیه معین یا هوشیار عباسی تو کرمانشاه آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
hawi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 16 سمیه معین یا هوشیار عباسی تو کرمانشاه ازاطرافیانتون کسی پیشش ون عمل کرده راضین؟
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4748 ازاطرافیانتون کسی پیشش ون عمل کرده راضین؟ اره خودم پیش دکتر معین چند تا از فامیلام پیش دکتر عباسی همه راضییم ولی بستگی داره چقدر پول داشته باشی و چه مدلی بخوای آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
hawi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 16 اره خودم پیش دکتر معین چند تا از فامیلام پیش دکتر عباسی همه راضییم ولی بستگی داره چقدر پول داشته باش ... اها مدل نیمه فانتزی میخوام عمل کنمنهایتا تا 25 میلیون بتونم هزینه کنمخیلی تعریف دکتر کریمی و محمودیو شنیدم اما کارشونو ندیدم از نزدیک
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4748 اها مدل نیمه فانتزی میخوام عمل کنم نهایتا تا 25 میلیون بتونم هزینه کنم خیلی تعریف دکتر کریم ... پس عباسیو بیخیال شو پارسال تابستون۲۵میگرفتولی معین دوماه پیش از من۱۷گرفت اسم کریمی و محمودیو نشنیدم آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
hawi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 16 پس عباسیو بیخیال شو پارسال تابستون۲۵میگرفت ولی معین دوماه پیش از من۱۷گرفت اسم کریمی و محمودی ... ای وای میترسم بندازم عقب باز گرونترم بشهدکتر عباسی اسمش چیه؟ میشه عکس از دماغتون بذارین؟
hawi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 16 پس عباسیو بیخیال شو پارسال تابستون۲۵میگرفت ولی معین دوماه پیش از من۱۷گرفت اسم کریمی و محمودی ... بینیتون استخونی بود یا گوشتی؟
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4748 ای وای میترسم بندازم عقب باز گرونترم بشه دکتر عباسی اسمش چیه؟ میشه عکس از دماغتون بذارین؟ ... هوشیار عباسیمن بینیم گوشتی بود نیمه فانتزی عمل کردمدماغم الان چسب روشه ولی اگه خواستی پیج اینستای دکتر معینو دارم بری نمونه کاراشو ببینی آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
hawi مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 16 هوشیار عباسی من بینیم گوشتی بود نیمه فانتزی عمل کردم دماغم الان چسب روشه ولی اگه خواستی پیج اینستا ... اها مبارکت باشه عزیزمممنون میشم آیدی پیج هردو دکترو برام بفرستی
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4748 @dr_moeinsomayeh آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎