2777
2789
عنوان

اگه کسی بلده کمک کنه (عفونت واژن)

1369 بازدید | 12 پست

سلام خانوما امیدوارم حال دلتون عالی باشه 

خانومه من چند روز بود سوزش و خارش داشتم خب دیشب رفتم دکتر و برام پماد دیپروکل و قرص سیپروفکت و فنازومکس نوشتن که مصرف کردم و امروز عادت ماهانه شدم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه تایم پریودی میشه مصرفشون کرد یا باید صبر کنم بعد از اون مصرف کنم ؟ پماد و ک دیگ ب قطع بعد از پریودی باید بزنم اونوقت عفونت برنمیگرده وقفه ایجاد میشه؟ چیکار کنم 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار عفونت داشتم از دکتر پرسیدم گفت تو پریود هم میشه مشکلی نیست حالا نمیدونم شاید نوع کرم هم بی ...

الا پماد و گفتید یا قرص هارو؟؟ پماد برای داخل واژن نیستش یعنی بزنم ؟

کرم ن فقط روزای ک خونریزیت کمه مثلا اواخر پریود ک لکه بینی میشه 

ممنون عزیزم ی سوال دیگ هم داشتم ببخشید چون من تاحالا مصرف نکردم و اولین باره عفونت میگیرم ، کرم اگ یکم داخلش بره موردیه؟ چون خیلی خنک میکنه میخام بدونم کدوم قسمت ها بزنم چقدر بزنم چقدر بمونه ؟ چون تو نت ننوشته پزشک هم فقط گفته روزی سه بار 

من يه بار اين مشكل رو داشتم كلي دكتر رفتم حتي فلوكونازول هم داد اثر نكرد... چند روز سير خام رنده كردم تو ماست وعده ناهار خوردم( با معده خالي بخوري بمبه معده رو ميتركونه) اما جمع شد كه شد كه شد... دليلشم اينه كه گردش خون رو در رحم بالا ميبره من از اينترنت ديدم و از بس بيراه بودم ريسك كردم اما شما حتما بپرس وامتحان كن فقط حتما با كلي غذا بخوريد...

ممنون عزیزم ی سوال دیگ هم داشتم ببخشید چون من تاحالا مصرف نکردم و اولین باره عفونت میگیرم ، کرم اگ ی ...

کرم اگه روش زده موضعی ک فقط نواحی بیرونی بزنید ...اما اگه واژینال با اپلیکاتور کامل داخل خالی کنید 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔