منم از همون اول ک عقد کردم بیصبرانه دلم نینی میخواست... بعدش ک خدا بهم دخترمو داد همش میگفتم وااای چی فک میکردم چییی شدددد😁 همه چیز به وقتش خوبه ... بچه خیلی نیاز به صبر و فداکاری داره
به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🕊️🤍 باز میشه این در صـبح میشه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمیمونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
😐واقعا؟ شت دقیقا باید وایسم سنم برسه :(❤️ ایشالا خدا دخملتو برات نگهر داره دانشگاه رفتنش ایشالا
مرسییی عزیزم انشاالله 😍😍😍😍
بخدا، تازه من 26 ساله بودم ک مامان شدم... فک کن چقد با 19 سال فاصله داره 😁فعلا به همون نینی های اطرافیان اکتفا کن😁😁
به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🕊️🤍 باز میشه این در صـبح میشه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمیمونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️
حتی اولش ک میاد رابطه ی بین زن و شوهر رو هم خراب میکنه... من از خیلی ها اینو شنیدم.. برای خودم هم پیش اومد
خلاصه بچه دار شدن اصلا به اون قشنگی و گوگولی مگولی ای که به نظر میرسه نیست😁سختی های زیادی هم داره کنار شیرین بودنش