2777
2789

منم از همون اول ک عقد کردم بی‌صبرانه دلم نینی میخواست... بعدش ک خدا بهم دخترمو داد همش میگفتم وااای چی فک میکردم چییی شدددد😁 همه چیز به وقتش خوبه ... بچه خیلی نیاز به صبر و فداکاری داره 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم از همون اول ک عقد کردم بی‌صبرانه دلم نینی میخواست... بعدش ک خدا بهم دخترمو داد همش میگفتم وااای ...

😐واقعا؟ شت دقیقا باید وایسم سنم برسه :(❤️ ایشالا خدا دخملتو برات نگهر داره دانشگاه رفتنش ایشالا

😐واقعا؟ شت دقیقا باید وایسم سنم برسه :(❤️ ایشالا خدا دخملتو برات نگهر داره دانشگاه رفتنش ایشالا

مرسییی عزیزم انشاالله 😍😍😍😍

بخدا، تازه من 26 ساله بودم ک مامان شدم... فک کن چقد با 19 سال فاصله داره 😁فعلا به همون نینی های اطرافیان اکتفا کن😁😁

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
مرسییی عزیزم انشاالله 😍😍😍😍 بخدا، تازه من 26 ساله بودم ک مامان شدم... فک کن چقد با 19 سال فاصله ...

😂❤️چشم عشق منی 

اینقدر تربیتاشون بده 😐 ادم بدشون میاد ازشون اصلا خوب تربیت نمیکنن جدیدا بچه هارو 

حتی اولش ک میاد رابطه ی بین زن و شوهر رو هم خراب میکنه... من از خیلی ها اینو شنیدم.. برای خودم هم پیش اومد

خلاصه بچه دار شدن اصلا به اون قشنگی و گوگولی مگولی ای که به نظر می‌رسه نیست😁سختی های زیادی هم داره کنار شیرین بودنش