2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خواهرشوهرام و با مادرم دعواشون شد و یعالمه خاطره بد برام بجا گذاشتن. بخاطر همین برا خرید طلا کسیو نبردم 

بنظر من اگه تونستی کسیو همراهت نبر اصلا دوتاییی برین

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
چه شوهر خوبی خوشبخت باشید

مادرشوهرم فوت شده و خواهر شوهر ندارم  مجبور بودم خودم برم! اگر بودن مطمعنا  با میکفتم کمتر بردار  یا میگفتن بیشتر بردار؟  حتی  تزیین میز بله برون و‌همه چیم پا خودم بود 

مادرشوهرم فوت شده و خواهر شوهر ندارم  مجبور بودم خودم برم! اگر بودن مطمعنا  با میکفتم کمتر ...

منم همش خودمم همش حتی خونواده خودمم نیستن باهام دارم کم میارم دیگه 

[QUOTE=269599448]منم همش خودمم همش حتی خونواده خودمم نیستن باهام دارم کم میارم دیگه [/QUOTE]

اتفاقا تنهایی خیلی خوبه! اینو بگم منم گاهی نبودنش رو حس میکنم  و دوس دارم یکی باشه ولی خوب نیی دیگه باید تنهایی از پسش بربیای و‌اگر شوهرتو دوس داری پاش وایسا و همراهش باش   هرچیزی ک نیازته بگیر   الان برای عقد میخای یا عروسی  ک راهنماییت کنم؟ج

نمیاد کسی چی خریدید مثلا

بهتر که نمیان اعصابت اروم. من ساک و کت شلوارو شال و کفش اسپرت و مجلسی و کیف و لوازم ارایشی گرفتم. برا عقدم کیف و کفش و چادر و مانتو شلوار شومیز شال گرفتم. من خیلی مراعاتشونو کردم و البته چون تو عقد با شوهرم بودم کلا و همه چی میخریدم صرفا واسه خرید عروسی همه چی نگرفتم.

تو هرچی نیاز داری بگیر دیگه چه لباس چه لوازم ارایش مثلا من لوازم ارایش چون همه چی داشتم فقط یسری چیزا گرفتم.

منم همش خودمم همش حتی خونواده خودمم نیستن باهام دارم کم میارم دیگه 

ول کن بخدا. بهتر ک کسی نمیاد فکرکن من تو خرید دست رو هرچی میذاشتم خواهرشوهرم میگفت پس باید در عوضش فلان چیزم برای داداشمون بگیرین 😐 با اینکه من این همه مراعات کردم خودم ب چشمش نمیومد. من بجای مانتو شلوار و لباس مجلسی و پارچه مجلسی یه کت شلوار گرون برداشتم در عوض همه اوناهاا. بعد داشت اتیش میگرفت هی میخواست یچیزی اضافع برداره برا شوهرم تو همون مغازه 😐😐