2777
2789
عنوان

بارداری

152 بازدید | 19 پست

دخترا من از پریود قبلم که تموم شد اقدام داشتم  و این ماه ۱۳ اوم باید پریود میشدم که تاحالا نشدم تخمدانام هم هر از گاهی تیر میکشه حالت تهوع دارم سینه هامم درد میکنه دیروز و امروز صبح بیبی چک روژان زدم منفی نشون داد بنظرتون زوده واسه بیبی چک زدن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ازمایش بده عزیز 

اگه منفی بود برو دکتر 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ازمايش بده زياد به بيبى چك اعتبارى نيست

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
خداکنه منم باردار باشم شما زیر شکمت چیزی حس میکردی یا فعلا زوده ؟

نه من چیزی حس نمیکردم اصلافقط سینه هام خیلی دردمیکرد وگاهی زیر دلم دل دردای پریودی داشتم بعد ۳-۴تا بیبی چک گذاشتم همش منفی بود بعد رفتم ازمایش بتا دادم اونم منفی شد بعد دیگه کاملامطمعن که باردار نیستم رفتم دکتر برام سونو نوشت که دکتر گفت بارداری ۶ هفته.